TV Barrandov spolupracuje s Kateřinou Kristelovou na novém projektu

10.11.2017 23:40

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic – TV Barrandov – připravuje nový formát, ve kterém vsadila na oblíbenou moderátorku Kateřinu Kristelovou. Ta pro TV Barrandov pracovala již dříve v pořadu Paparazzi či talk show Aféry.

TV Barrandov spolupracuje s Kateřinou Kristelovou na novém projektu
Foto: TV Barrandov
Popisek: Moderátorka Kateřina Kristelová

Televize Barrandov pokračuje v další spolupráci s Kateřinou Kristelovou. Diváci tak o oblíbenou moderátorku rozhodně nepřijdou, ale budou se s ní setkávat v rámci nového pořadu, který se právě připravuje.

Kateřina Kristelová se vedle moderování podílela i na dramaturgii lifestylového magazínu Paparazzi. V průběhu příprav tohoto pořadu došlo k mnoha příjemným pracovním setkáním, která vedla k námětu na nový formát.

„Kateřina Kristelová patří mezi tváře televize Barrandov, na čemž nehodlám nic měnit. Jako moderátorka v naší televizi zaznamenala úspěch – o tom mimo jiné svědčila i sledovanost jednotlivých pořadů. I to je jeden z důvodů, proč jsem již před časem rozhodl o přípravě nového pořadu právě s ní. Přesný termín vysílání oznámíme s dostatečným předstihem,“ uvedl dnes Jaromír Soukup, generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…