Třídveřová verze bestselleru Hyundai i30 uvedena na český trh

28.01.2013 11:52

V úterý 22.1.2013 byl v České republice zahájen prodej třídvéřové verze modelu Hyundai i30, nejprodávanější modelové řady segmentu C v ČR. Díky osobitému sportovnímu designu zaujme především mladší generaci řidičů. Silně skloněný pás bočních oken s hranatější siluetou a delší dveře dodávají vozu dynamičtější profil a tento efekt posilují změny designu přídě a zádě.

Třídveřová verze bestselleru Hyundai i30 uvedena na český trh
Foto: red
Popisek: Hyundai

Snadno rozeznatelnou šestiúhelníkovou masku chladiče Hyundai zdůrazňuje nová černá mřížka se síťovou strukturou a středová lišta. Po stranách masky chladiče jsou nové sportovnější mlhové světlomety tvořené kruhovými zdroji světla ve spojení s pásy diod LED pro denní svícení. Síťovou strukturu mají také výplně přídavných otvorů pro přívod vzduchu a design přídě završuje nově tvarovaný nižší nárazník. Vzadu vyniká přepracovaná spodní část nárazníku, LED zadní světla a nové horizontálně tvarované mlhové světlomety. Toto řešení společně s černou spodní částí nárazníku vytváří u zadní partie dojem širšího a sportovnějšího vzhledu. Proměnu exteriéru završují exkluzivní 16“ kola z lehké slitiny. K dispozici je i nová barevná kombinace interiéru s oranžovým stehováním na volantu, hlavici řadicí páky a loketních opěrkách ve výplních dveří.
 
Nová generace i30 bude nabízena s výběrem šesti motorů v kombinaci s šestistupňovými mechanickými a samočinnými převodovkami. Vrcholem palety motorů je vznětový motor „U-II“ 1,6 litru, který dosahuje nejvyššího výkonu 94 kW (128 k), přestože má emise CO2 pouhých 97 g/km. S těmito hodnotami poskytuje nejlepší poměr výkonu a hospodárnosti ve svém segmentu.
 
Základní verzi nové třídvéřové i30 ENTRY je možné pořídit za 279 990,- Kč. Cena třídvéřové i30 ve verzi TRIKOLOR začíná na 309 990,- Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne