UJAK: Největší zájem je o Andragogiku a mediální obory

19.09.2012 16:25

Univerzita Jana Amose Komenského Praha (UJAK) pomalu uzavírá přijímací řízení, ačkoliv je ještě možnost podávat přihlášku ke studiu individuálně. Právě září je přitom obdobím, kdy se na UJAK hlásí tradičně nejvíce lidí.

UJAK: Největší zájem je o Andragogiku a mediální obory
Foto: Redakce
Popisek: UJAK

Zájem o studium na Univerzitě Jana Amose Komenského Praha je přitom stabilní. „Mezi nejatraktivnější studijní obory, do nichž se dlouhodobě hlásí nejvíce uchazečů, patří Speciální pedagogika, Andragogika a Sociální a mediální komunikace,“ přibližuje vedoucí studijního oddělení Mgr. Markéta Šonková.

Programy pro absolventy VOŠ

Právě obory zaměřené na vzdělávání jsou specialitou této nejstarší a co do počtu studentů největší české soukromé univerzity – právě na ně se totiž škola intenzivně zaměřovala od okamžiku svého vzniku. Tento trend platí i pro jednoleté bakalářské programy určené absolventům vyšších odborných škol, kdy nadprůměrný zájem zaznamenal program Vzdělávání dospělých.

„V případě bakalářských programů pro absolventy vyšších odborných škol musíme zmínit i Evropská hospodářskosprávní studia a Bezpečnostní studia – tento program letos pro absolventy VOŠ otevíráme poprvé a zájem překonal očekávání,“ uzavírá magistra Šonková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dd

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…