ÚZSVM: Úřadu se podařilo prodat i polovinu zchátralé hrubé stavby

26.10.2017 21:09

Pracoviště Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových v Jičíně, prodalo ve výběrovém řízení stavbu spolu s pozemky v katastrálním území Popovice u Jičína. Vyhlášená minimální cena polovičního spoluvlastnického podílu budovy byla stanovena na 440 000 korun. Prodat se ho podařilo za 452 005 korun.

ÚZSVM: Úřadu se podařilo prodat i polovinu zchátralé hrubé stavby
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Dlouhodobě neužívaná stavba s pozemky se nachází v jihovýchodní části zastavěného území městské části Jičína, Popovice. Jedná se o okrajovou část, která je výhledově určená k zástavbě rodinnými domy. Přístup je po nezpevněné komunikaci, možné je napojení na všechny zásadní inženýrské sítě města.

Samotná nepodsklepená hrubá stavba má velmi zchátralé obvodové stěny a střešní vazbu s provizorní krytinou. Pseudoromantické prvky odkazují jasně na dobu jejího vzniku - tzv. podnikatelské baroko. Do výběrového řízení se přihlásil jediný zájemce, následná aukce se tak nekonala. Částku z prodeje odvede ÚZSVM do státního rozpočtu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…