ÚZSVM pomáhá zajistit prostory pro plánované Sčítání lidu

08.11.2018 18:53

Českobudějovická regionální dislokační komise zahájila schvalování dislokací zaměstnanců Českého statistického úřadu pro potřeby Sčítání lidu, domů a bytů.

ÚZSVM pomáhá zajistit prostory pro plánované Sčítání lidu
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Na Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových v Českých Budějovicích se obrátil Český statistický úřad s žádostí o vyhledání volných kancelářských prostor za účelem plánovaného Sčítání lidu, domů a bytů České republiky. Díky vynikající spolupráci členů Regionální dislokační komise v Českých Budějovicích se podařilo v krátké době vytipovat vhodné kanceláře.

Prostory zaměstnancům ČSÚ pro výkon sčítání poskytne pracoviště ÚZSVM v Táboře. V městech Písek a Český Krumlov byly ČSÚ nabídnuty a schváleny k užívání kanceláře v administrativních budovách Generálního finančního ředitelství. Podařilo se tak zajistit dislokaci šesti zaměstnanců ČSÚ k bezúplatnému užívání ve státních budovách o celkové kancelářské ploše 64 m2. V součinnosti s Úřadem práce a Ministerstvem zemědělství budou dislokační komisi předloženy ke schválení další dislokační záměry ve věci akce sčítání. Všechny nové kanceláře ve státních objektech jsou v evidenci Centrálního registru administrativních budov.

Populační census v České republice probíhá každých deset let. Historicky první sčítání obyvatelstva na českém území se konalo v roce 1869. To poslední z nich se uskutečnilo v roce 2011.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…