ÚZSVM vyhlásil první výběrová řízení na prodej koní zabavených kvůli týrání

31.01.2018 14:09

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) vyhlásil výběrová řízení s následnou aukcí na prodej koní zabavených kvůli týrání na Benešovsku.

ÚZSVM vyhlásil první výběrová řízení na prodej koní zabavených kvůli týrání
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Nabídky do prvních tří výběrových řízení s aukcí na prodej 29 koní je nutné písemně podat do 13., 14. a 15. února 2018.

V prvním výběrovém řízení, jehož otevírání nabídek se uskuteční 13. února v Benešově, je ke koupi nabízeno osm koní – dvě klisny s hříbaty, samostatně další tři klisny a jedno odrostlejší hříbě. V dalších dvou dnech proběhne otevírání nabídek ve výběrových řízeních, ve kterých bude nabídnuto celkem 21 hřebců. Čtvrté výběrové řízení s nabídkou osmi koní je plánováno na konec února.

Písemné nabídky je třeba podat na každého koně zvlášť, nejpozději v den otevírání nabídek do 8:30. Na místě pak po otevření obálek proběhne aukce, kdy budou moci zájemci, kteří podali nabídku v písemné podobě, přihazovat nad nejvyšší dosaženou částku. Podrobné informace a podmínky výběrového řízení jsou zveřejněny na webových stránkách ÚZSVM.

Koně převzal na základě správních rozhodnutí příslušných orgánů ÚZSVM a byli ustájeni u chovatelů ve středních a jižních Čechách. Všem zvířatům byla poskytnuta veterinární péče. Zhruba polovina z celkového počtu 87 koní byla převedena stávajícím chovatelům. Tři koně převzal Zemský hřebčinec Písek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…