Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení tři spojení soutěžitelů

22.01.2019 12:19

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže v minulých dnech povolil tři spojení soutěžitelů, a to ve zjednodušené proceduře. Ve všech třech případech Úřad konstatoval, že povolované spojení není způsobilé narušit hospodářskou soutěže. Rozhodnutí již jsou pravomocná.

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení tři spojení soutěžitelů
Foto: ÚOHS
Popisek: ÚOHS

Povoleno bylo spojení v oblasti výroby plastových výrobků pro automobilový průmysl, v jehož rámci společnost Sekisui Plastics Co., Ltd. získala možnost vykonávat výlučnou kontrolu nad divizí Proseat společnosti Recticel S.A./N.V.

Souhlas Úřadu získalo také plánované spojení soutěžitelů MAGNA Automotive Europe GmbH a Viza G.E.C.A., S.L., k němuž dochází v oblasti výroby sedadel pro automobilová vozidla a příslušných komponentů.

Povolena byla také transakce, v jejímž rámci soutěžitel R2G Foundation a dvě fyzické osoby získají možnost vykonávat nepřímou společnou kontrolu nad společností WIC Prague s.r.o. a jejím prostřednictvím rovněž nad její dceřinou společností Středisko praktického vyučování hotelu Inter.Continental s.r.o. K uvedenému spojení soutěžitelů dochází zejména v oblasti provozování hotelů, poskytování ubytovacích služeb v krátkodobých rezidencích a vzdělávání v oblasti gastronomie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…