VMware oznámil všeobecnou dostupnost nejnovějších produktů pro správu cloudu

24.12.2013 18:16

Specializovaná řešení pro správu cloudu pomáhají zákazníkům poskytovat IT formou služby.

VMware oznámil všeobecnou dostupnost nejnovějších produktů pro správu cloudu
Foto: VMware
Popisek: Společnost VMware, Inc.

Společnost VMware, Inc. (NYSE:VMW), globální lídr v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, oznámila všeobecnou dostupnost nových produktů a aktualizací v rámci svého portfolia řešení pro správu, vytvořených speciálně pro éru cloudu. Tato řešení – VMware vCloud Automation Center 6.0, VMware vCenter Operations Management Suite 5.8 a VMware IT Business Management Suite, byla představena na konferenci VMworld 2013 Europe Patem Gelsingerem, CEO společnosti VMware. VMware zároveň oznámil aktualizaci funkcí pro správu a automatizaci v rámci svého řešení VMware vCloud suite 5.5.

„Díky řešením pro správu cloudu, která zjednodušují a automatizují správu IT, mohou naši zákazníci pokročit na cestě k poskytování celého IT ve formě služby,“ řekl Ramin Sayar, senior viceprezident a generální ředitel pro správu cloudu ve společnosti VMware. „Díky dostupnosti nových produktů v našem portfoliu řešení pro správu mohou zákazníci lépe využít příležitosti na trhu, ať už se jedná o zlepšení pružnosti podnikání, finanční transparentnost IT služeb nebo rozšíření do hybridního cloudu.“

VMware tak nyní nabízí více podnikatelských i IT výhod prostřednictvím svých řešení pro správu, která jsou speciálně vyvinuta pro dynamická virtualizovaná a cloudová prostředí, a významně rozšiřuje své produktové portfolio:

  • VMware vCloud Automation Center 6.0 nabízí samoobslužný katalog pro správu všech typů IT služeb poskytovaných zákazníkům, který nabídne zákazníkům neomezený přístup k libovolným službám a zrychlí jejich poskytování. Navíc produkt umožňuje rychlé doručení aplikací včetně automatizovaného spuštění aplikací a podporu pro automatizační nástroje DevOps díky integrovanému nástroji VMware vCloud Application Director.
  • VMware vCenter Operations Management Suite 5.8 zlepší vizibilitu a přehled o výkonu aplikací v rámci Microsoft Hyper-V a Amazon Web Services. Tato novinka nabízí i vylepšenou analýzu výkonu pro široké spektrum úložišť a kritické podnikové aplikace včetně Microsoft Exchange a Microsoft SQL Server.
  • VMware IT Business Management Suite 1.0 Standard Edition je novinkou, která poskytne všem zainteresovaným skupinám rychlý přehled o nákladech a spotřebě jejich virtualizované infrastruktury v rámci privátních i veřejných cloudových prostředí. VMware IT Business Management Suite 8.0 verze Advanced a Enterprise nabídnou dodatečné osobní řídící panely uzpůsobené speciálním potřebám vrcholného IT managementu a majitelů firem.

Řešení pro správu cloudu spolu s dalšími produkty jsou pro stávající i potenciální zákazníky dostupná ve formě zkušebních verzí na stránce: http://labs.hol.vmware.com/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…