VMware představil nové služby vCloud Air v oblasti mobility a hybridního cloudu

04.09.2014 10:10

VMware pokračuje v rychlém rozšiřování své platformy pro hybridní cloud, která je nyní dostupná již na 75 % světového cloudového trhu.

VMware představil nové služby vCloud Air v oblasti mobility a hybridního cloudu
Foto: VMware
Popisek: Společnost VMware, Inc.

Společnost VMware, Inc., pokračuje v rychlém rozšiřování své platformy pro hybridní cloud VMware vCloud Air a představuje nové funkce pro služby hybridního cloudu a novou skupinu služeb pro mobilní aplikace třetích stran, které pomohou organizacím a vývojářům lépe reagovat na dynamické potřeby moderních firem.

„Firmy v dnešní době hledají moderní mobilní aplikace, které jim pomohou zvýšit zisky, odlišit se od konkurence a upevnit loajalitu zaměstnanců,“ uvedl Bill Fathers, výkonný vice prezident a generální ředitel divize služeb hybridního cloudu ve společnosti VMware. „Neustále zrychlujeme rozšiřování našeho cloudu a usilujeme o to, aby se řešení VMware vCloud Air stalo přední platformou pro hybridní cloud, která umožní vybudování, nasazení, škálování a provoz nové generace mobilních a cloudových aplikací.“

Řešení VMware vCloud Air (dříve VMware vCloud Hybrid Service) se od svého uvedení v roce 2013 rychle rozšířilo po celém světě a poskytlo firmám v Americe, Evropě i Asii nejrychlejší přístup k hybridnímu cloudu. VMware, který má v současné době osm datových center ve Spojených státech, Velké Británii a Japonsku, nedávno oznámil rozšíření svého hybridního cloudu do Asie a Pacifiku prostřednictvím joint venture se SoftBank Telecom Corp. a SoftBank Commerce & Service Corp. (SoftBank C&S). VMware zároveň vytvořil strategické partnerství s China Telecom s cílem vybudovat v Pekingu služby hybridního cloudu na světové úrovni.

VMware vCloud Air – hybridní platforma pro stávající i nové aplikace

VMware představil na konferenci VMworld 2014 nové funkce platformy vCloud Air, které podpoří mobilní a cloudové aplikace:

  • Novinka VMware vCloud Air Virtual  Private Cloud OnDemand poskytne zákazníkům na vyžádání přístup k vCloud Air. Přístup je možný okamžitě na základě platební karty. Platba probíhá dodatečně za skutečně čerpané služby. Služba je v první fázi poskytována jako kvalifikovaná beta verze a zákazníci se mohou přihlásit k vCloud Air Virtual Private Cloud OnDemand účtu na http://vcloud.vmware.com/go/ondemand
  • Novinka VMware vCloud Air Object Storage nabídne extrémně škálovatelné, cenově efektivní a odolné úložiště pro nestrukturovaná data. Zákazníci mohou snadno škálovat až na petabajty a platit pouze za kapacitu, kterou využijí. VMware vCloud Air Object Storage bude obsahovat správu životního cyklu, versioning a funkce pro velké datové objemy, které zjednoduší a sníží nároky na správu a zajistí vysokou dostupnost pro nasazení hybridních aplikací.

Mobilní a hybridní cloudová řešení a nové přednastavené mobilní funkce

Na platformě vCloud Air bude dostupné široké spektrum přednastavených řešení, která nabízejí nezávislí prodejci softwaru. Tito experti na oblast mobility poskytují zákazníkům možnost vybrat si z mnoha prověřených funkcí, které jim pomohou uspokojit celou řadu požadavků v rychle se měnící oblasti mobility.

  • Správa podnikové mobility – Řešení AirWatch® by VMware budou ještě v letošním roce dostupná v rámci vCloud Air a vytvoří přední platformu pro správu mobilních zařízení, aplikací, e-mailu, prohlížeče a obsahu. AirWatch poskytuje jednoduché, efektivní řešení pro správu mobilních zařízení, ať už soukromých, firemních či sdílených, prostřednictvím centralizované konzole.
  • Backend pro mobilní aplikace jako služba (mBaaS) – Firmy budou moci rozšířit své možnosti vytvoření mobilních aplikací a jejich integraci s firemními backend systémy a cloudovými službami třetích stran prostřednictvím řešení mBaaS v rámci vCloud Air. Službu zajišťuje Kinvey - přední poskytovatel BaaS pro firmy, built.io – mobilní platforma pro firmy, a StrongLoop – lídr komunity Node.js.
  • Platforma pro vývoj mobilních aplikací – vývojáři budou moci vytvářet mobilní aplikace na vCloud Air za pomoci nástrojů pro vývoj mobilních webových aplikací dostupných prostřednictvím vysoce výkonné platformy pro HTML5 mobilní aplikace Sencha Touch Bundle a funkcí pro vývoj multiplatformních aplikací včetně Appcelerator Titanium nebo rozšiřitelné integrované Appcelerator Platform.
  • Pivotal CF mobilní služby - Pivotal, vedoucí poskytovatel PaaS pro firmy, rozšiřuje Pivotal CF na vCloud Air o funkce pro backend mobilních aplikací jako jsou Push upozornění, API Gateway a Data Sync, všechny splňující firemní standardy pro compliance a bezpečnost.
  • Rychlé doručení aplikací – zákazníci mohou vytvářet, nasazovat, spravovat a měnit jak mobilní, tak i webové aplikace na vCloud Air s vysoce výkonnou aplikační platformou od OutSystems.

Zákazníci VMware dosahují lepších výsledků díky hybridnímu cloudu

San Francisco Ballet, nejstarší americká profesionální baletní společnost, realizuje každoročně více než 100 mezinárodních představení, takže spolehlivé IT a počítačový systém jsou pro případné provozní komplikace klíčové. „Potřebovali jsme strategický plán pro zotavení po havárii vyhovující naší on-premise infrastruktuře a VMware vCloud Air Disaster Recovery poskytuje bezproblémové spojení a spolehlivé zotavení po havárii, a zvyšuje tak pružnost firmy s minimální investicí,“ řekl Murray Bognovitz, ředitel pro informační technologie, San Francisco Ballet. „Díky spolupráci s technologickými partnery jako je VMware můžeme rozšířit svou stávající infrastrukturu do veřejného cloudu a zajistit si výhody obou prostředí.“

SAIC, společnost pro systémovou integraci a inženýring, nutně potřebuje pružnou platformu pro doručení IT. „S VMware vCloud Air jsme schopni hladce přesouvat pracovní zátěž a datové soubory z našeho VMware vSphere privátního cloudového prostředí do veřejného cloudu za minimální podpory a administrace od našeho IT oddělení,“ řekl Coby Holloway, viceprezident pro cloudové a transformační služby ve společnosti SAIC. Díky tomu můžeme rychle zajišťovat unikátní řešení a nabídky pro naše zákazníky.“


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…