VZP: Krajská zdravotní podpoří „Den zdraví s VZP“

24.02.2016 10:08

Všeobecná zdravotní pojišťovna, a. s. (VZP) ve spolupráci s Krajskou zdravotní, a. s. pořádá „Den zdraví s VZP“, který proběhne v Atriu Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.

VZP: Krajská zdravotní podpoří „Den zdraví s VZP“
Foto: VZP
Popisek: Všeobecná zdravotní pojišťovna

Zaměstnancům Krajské zdravotní, a. s. a všem návštěvníkům nemocnice hostesky Všeobecné zdravotní pojišťovny, a. s. umožní nechat si změřit krevní tlak a tělesný tuk v těle, ze kterého jim vypočítají BMI, což je indikátor používaný k vyhodnocení tělesné hmotnosti (podváhy, optimální tělesné hmotnosti, nadváhy a obezity). Zástupci VZP budou v rámci této akce poskytovat, jak stávajícím pojištěncům, tak i potenciálním zájemcům, informace o finančních příspěvcích z fondu prevence. V případě zájmu budou mít klienti pojišťovny možnost přímého podání žádosti o vyplacení finančního příspěvku, případně si mohou vyřídit další záležitosti ohledně veřejného zdravotního pojištění.

Krajská zdravotní, a. s. je i v roce 2016 zapojena do programu „Zdravá firma VZP“, kdy pojišťovna dává možnost zaměstnancům a pojištěncům si nadstandardně rozšířit nabídku benefitů.

Akce proběhne 8. března 2016 od 8:00 hodin 14:00 hodin
v Atriu Krajské zdravotní, a. s. - Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o. z., Sociální péče 3316/12A, 401 13 Ústí nad Labem, pavilon „A“

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…