Víno z Kobylí: Výroba svatomartinského vína v Kobylí finišuje

29.10.2014 8:59 | Zprávy

V Kobylí se začíná s lahvováním Svatomartinského vína. V uplynulých dnech totiž certifikovaní degustátoři v Národním vinařském centru ve Valticích dokončili hodnocení všech vín, které zástupci vinařství Víno z Kobylí připravili na oblíbený svátek sv. Martina.

Víno z Kobylí: Výroba svatomartinského vína v Kobylí finišuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lahve vína, ilustrační foto

Teprve po schválení stanovených kritérií kvality se může víno opatřit známkou Svatovavřinecké. Tato podmínka platí pro všechny vinaře, kteří chtějí toto speciální mladé víno prodávat. Stejně jako v uplynulých letech byli degustátoři s kvalitou produktů Vína z Kobylí spokojeni a tak již dokončení všech příprav na 11. listopadu nic nestojí v cestě. 

V letošní nabídce Svatomartinských pod značkou Víno z Kobylí naleznou milovníci bílých vín odrůdy Müller Thurgau nebo Muškát moravský. Příznivce červených vín jistě potěší Modrý Portugal či Svatovavřinecké. Bonbonkem bude letošní premiéra Zweigeltrebe rosé.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

Eva Decroix, Ph.D., MBA byl položen dotaz

Ekonomika

Když se pyšníte tím, jak díky vám roste naše ekonomika, jak vysvětlíte, že to nepociťuje většina z nás, a že naše mzdy nerostou nebo jen minimálně, a že se naše životní úroveň propadá?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberální institut: Výzva k deregulaci a posílení konkurenceschopnosti

16:13 Liberální institut: Výzva k deregulaci a posílení konkurenceschopnosti

Dokument vyzývá k akci a nastiňuje konkrétní návrhy na snížení regulační zátěže v Evropě a oživení j…