Vojenské lesy a statky hledají brigádníky na šumavskou Olšinu

26.01.2018 13:52

Rekreační zařízení Vojenských lesů a statků ČR na Olšině přijme pro hlavní turistickou sezónu v roce 2018 (červen-září) brigádníky do ubytovacího a stravovacího provozu.

Vojenské lesy a statky hledají brigádníky na šumavskou Olšinu
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Rekreační zařízení Vojenských lesů a statků ČR na Olšině přijme pro hlavní turistickou sezónu v roce 2018 (červen-září) brigádníky do ubytovacího a stravovacího provozu na následující činnosti:

  • Úklidový servis
  • Práce v obsluze v restauračním provozu
  • Pomocné činnosti v kuchyni

Nabídka RZ VLS Olšina je vhodná pro studenty. Odměna 100 –120 Kč/h (podle prokázané praxe), zajištění ubytování a stravy.

Rekreační zařízení VLS Olšina se nachází nad Lipenskou přehradou u nejvýše položeného českého chovného rybníku Olšina. Areál v lokalitě, která se nedávno po desetiletích otevřela veřejnosti v rámci optimalizace vojenského újezdu Boletice, nabízí veřejnosti rekreaci v panenské přírodě s výbornou dostupností všech hlavních lákadel Šumavy. Rekreační zařízení nabízí celou škálu ubytovacích služeb od hotelového standardu, přes pobyty v rodinných chatkách, pronájem vily až po turistickou ubytovnu a stanový tábor. Součástí servisu je restaurace, sportovní zázemí od hřišť s umělým povrchem, přes beach-volejbal až po minigolf, půjčovnu kol, loděk a dalšího sportovního náčiní. Zázemí Olšiny je plně vybaveno pro pořádání svateb, konferencí i dalších akcí.

Kontakt: Pí. Haldová, vedoucí RZ Olšina, tel.: 737 226 560, 739 485274, email : rekreace.olsina@vls.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

10:17 Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

Český statistický úřad zveřejnil seznam kandidátů pro volby do Evropského parlamentu. Volby se na úz…