Vychutnej si přítomnost na lyžích! Kampaň zve k návštěvě zimní Vysočiny

23.01.2022 17:59 | Tisková zpráva

Podpořit zimní návštěvu Vysočiny lákavou a výhodnou nabídkou lyžování je cílem kampaně, kterou právě spouští Vysočina Tourism. Zimní kampaň na Vysočině láká na desetiprocentní slevu na lyžování ve vybraných lyžařských areálech.

Vychutnej si přítomnost na lyžích! Kampaň zve k návštěvě zimní Vysočiny
Foto: kr-vysocina.cz
Popisek: Kraj Vysočina - logo

Akce potrvá po celé období jarních prázdnin až do konce března. Pouze v případě nepříznivého počasí se může termín změnit.

„Kampaní chceme podpořit lyžařské areály a zvýšit návštěvnost Vysočiny v zimních měsících. Náš region v srdci České republiky má v tomto směru co nabídnout, a navíc je skvěle dostupný. Máme dvě desítky sjezdovek (více informací ZDE), z nichž mnohé si v ničem nezadají s těmi v horských střediscích. A co je podstatné, zájemci si v nich zalyžují za výrazně výhodnější ceny. Přitom servis v podobě občerstvení a ubytování je všude dostupný,“ říká Roman Fabeš, radní Kraje Vysočina pro oblast cestovního ruchu.

„Naším cílem je navázat hlubší spolupráci s podnikateli v cestovním ruchu. S nabídkou zapojení do kampaně jsme oslovili všechny lyžařské areály na Vysočině. Přijalo ji pět z nich, kteří návštěvníkům, aktivním lyžařům nabídnou desetiprocentní slevu na jízdy na vleku. Jsou to skiareály na Harusově kopci a Křemešníku, v Lukách nad Jihlavou, Svratce a Jimramově,“ popisuje ředitelka Vysočina Tourism Oľga Königová a dodává: „Je možné, že se v průběhu kampaně zapojí ještě některý další.“

Na turistickém portálu Vysočina.eu (ZDE) zájemci najdou odkaz na slevový voucher, který jim po zaregistrování přijde e-mailem. Voucher si vytisknou, při návštěvě některého z uvedených areálů jej předloží na pokladně a získají desetiprocentní slevu na skipas. Voucher je platný do 31. března 2022 a zájemci jej mohou získat opakovaně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…