Začalo stěhování do centrálního objektu chirurgických oborů

26.10.2014 9:44

V Uherskohradišťské nemocnici stěhování chirurgických oborů do nového centrálního objektu. Stěhování se týká chirurgie, ortopedie, traumatologie, urologie, ARO, JIP (jednotka intenzivní péče), NIP (následná intenzivní péče), neurologické JIP, očního oddělení, ORL a centrální sterilizace.

Začalo stěhování do centrálního objektu chirurgických oborů
Foto: Uherskohradišťská nemocnice
Popisek: V Uherskohradišťské nemocnici začalo stěhování do nového centrálního objektu chirurgických oborů.

V důsledku stěhování byly omezeny plánované operace, ty akutní se budou provádět bez omezení. Provoz ambulancí (chirurgická, ortopedická, urologická, ORL, oční) nebude v běžných ordinačních hodinách nijak omezen, stěhovat se začalo až po ukončení běžného provozu v pátek 24. 10. a během tohoto víkendu. Výjimkou je traumatologická ambulance, která funguje nepřetržitě a začne se stěhovat za provozu v neděli 26. 10. Všechny ambulance zahájí provoz v prvním nadzemním podlaží v novém centrálním objektu v pondělí 27. října v 7 hodin. Stejně tak by měla v nových prostorách (tzn. 27. 10. – pokud stěhování proběhne podle plánu a bez komplikací) začít fungovat nemocniční lékárna.

Pacienti na standardních lůžkách a JIP se budou přesouvat průběžně, nejpozději potom pacienti ARO, NIP a neurologické JIP. Oficiální zahájení provozu v celém centrálním objektu je v plánu 1. listopadu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…