Zoo Liberec: Dětský koutek v Lidových sadech opět otvírá pro veřejnost

12.04.2018 12:08

S příchodem jara byla zahájena nová sezóna i v oblíbeném Dětském koutku. Děti se tak mohou opět svést na ruském kole, protáhnout svá těla na mnoha prolézačkách a užít si spousty zábavy na dalších atrakcí jako jsou houpačky, klouzačky a v létě vodní fontánky a brouzdaliště.

Zoo Liberec: Dětský koutek v Lidových sadech opět otvírá pro veřejnost
Foto: zooliberec.cz
Popisek: ZOO Liberec - logo

Největším lákadlem zůstává bezesporu historický elektrický vláček vyrobený roku 1971, který prošel loňský rok kompletní rekonstrukcí. Pro děti jsou též k dispozici různá odrážedla, kola, koloběžky, se kterými mohou jezdit po silničkách vedoucích areálem dětského koutku.

Rodiče určitě ocení přehlednost celého areálu, možnost usadit se na lavičkách nebo zkrátka jen tak na dece na trávě, a nerušeně pozorovat své děti.

Dětský koutek provozuje Kulturní a společenské středisko Lidové sady (dříve PKO) již od roku 1955. Za více než šedesát let své existence prošlo jeho branami několik generací a více než milion dětských návštěvníků.

Areál je otevřený každý den od 09.00 do 18.00 (červen–srpen do 19.00). Za celodenní vstupenku s možností opustit areál v průběhu dne děti zaplatí 40 Kč a jejich dospělý doprovod 30 Kč.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…