Zpěváci přišli v Praze podpořit srdeční záležitost

01.04.2022 12:27 | Tisková zpráva

Tento týden se uskutečnil benefiční večer v K.U. baru v Praze pro například bývalého tanečníka Jiřího Korna nebo Hanky Buštíkové z dua Kamelie Tomáše Gotlieba.

Zpěváci přišli v Praze podpořit srdeční záležitost
Foto: Martin Production
Popisek: Jedním z iniciátorů benefičního večera byl zpěvák Sámer Issa

Po ukončení taneční kariéry dělal Tomáš Gotlieb managera třeba už bohužel nežijící Ivetě Bartošové nebo úzce spolupracoval se zpěvákem Sámerem Issou. Přibližně před deseti dny prodělal tento tanečník a manager dvojitý infarkt a skončil na JIP v nemocnici. Tím pádem je v současnosti bez příjmů a dohledné době ještě bude.

Blanarovičová

Yvetta Blanarovičová

Jeho důchod mu na zaplacení nájmu, elektřiny, plynu, vody a dalších poplatků zkrátka nemůže vůbec stačit. A tak se jeho nejlepší kamarádka Věra Drančáková společně s dalším kamarádem Ianem Andesanem a Sámerem Issou domluvili, že pro něj uspořádají benefiční večer „Těším se na lepší zítřky“ s jeho přáteli. Na pomoc povolali ještě zpěváka a producenta Martina France, který obvolal své pěvecké kolegy, zvukaře a sponzora přes vína a pomocný večer se mohl rozjet.

Elefteriadu

Martha Elefteriadu

A tak Tomášovi přišli bez nároku na honorář zazpívat například muzikálová zpěvačka Genny Ciatti, zpěvák Jan Bendig, který aktuálně nazpíval nový duet s Lucií Bílou, česká zpěvačka řeckého původu Martha Elefteriadu, která jinak zpívá v duu se svou sestrou Tenou, zpěvák a producent Martin France, který zazpíval příkladnou píseň pro tento bar Žízeň, nebo třeba ve svém oblíbeném klobouku Sámer Issa a zpěvák slovenského původu a muzikálová hvězda Peter Pecha.

Ciatti

Genny Ciatti

Svým vřelým slovem a vtipy obohatil večer i Tomášův dlouholetý kamarád, herec Jiří Krampol, a pak zazpívaly i nerozlučné kamarádky Yveta Blanarovičová, která se představila songem z muzikálu Kvítek mandragory Já půjdu dál, a Heidi Janků se svým nesmrtelným hitem Když se načančám, která překvapila až po strop narvaný bar svým výškovým výlezem po konstrukci, určenou pro diskžokeje.

Krampol

Jiří Krampol

Téměř na závěr koncertu zazpívala i Leona Šenková megahit předčasně zesnulé hvězdy domácího popu Věry Špinarové Jednoho dne se vrátíš a jako bonbón se po pěvecké stránce rozloučil s přítomnými diváky zpěvák Dalibor Janda, který svůj první song zazpíval s dcerou Jiřinou Annou, a poté vystoupil sólově.

Janda

Dalibor Janda s dcerou

Posléze dorazil i bývalý tanečník a v současné době herec Vlastimil Harapes, ještě na poslední chvíli stihl podepsat láhev vína Piccini, kterou už jeho kolegové předtím podepsali, a tuto láhev se podařilo vydražit za 15 000 korun. Celkový výtěžek večera tím pádem činil 73 600 korun. Za další vydražené předměty je ještě na cestě zhruba 21 000 korun a z tržby v klubu navíc do celkového rozpočtu přibude 15 procent z prodeje na baru.

Janků

Heidi Janků

Takže ve finále se celkově narychlo zorganizovaný večer pro nemocného kamaráda povedl, což druhý den konstatoval na sociálních sítích i samotný pacient Tomáš Gotlieb, který celý streamovaný koncert sledoval a uronil u toho i nejednu slzu.

France

Martin France

Zkrátka když je potřeba, umělci, které současná vláda tak trochu hodila přes palubu, evidentně opět pomoci umějí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…