Zpráva o činnosti Národní centrály proti organizovanému zločinu

14.08.2017 14:12

Národní centrála proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (NCOZ) vznikla 1. srpna 2016 sloučením dvou útvarů s celorepublikovou působností - Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu SKPV a Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality SKPV.

Zpráva o činnosti Národní centrály proti organizovanému zločinu
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Vzhledem k tomu, že od vzniku celorepublikového útvaru uplynul jeden rok, vedení NCOZ poskytuje veřejnosti první zprávu o činnosti centrály. K těmto informacím bychom chtěli podotknout, že podrobnější vyhodnocení činnosti útvaru plánujeme až na začátek roku 2018 a to z důvodu, že k 1. lednu 2017 byla schválena dílčí změna organizační struktury. V rámci této změny vznikla nové sekce finanční kriminality. Dále byly sloučeny expozitury (teritoriální pracoviště) v Teplicích a v Ústí nad Labem do jednoho organizačního článku se sídlem v Ústí nad Labem. Rovněž došlo ke vzniku zcela nové expozitury v Olomouci. K provedeným dílčím změnám patří i převzetí problematiky „autokriminality“ ze strany Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování.

Zprávu o činnosti NCOZ naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…