Bavaria Lemon: Svěží citronová chuť s 0% alkoholu

06.06.2013 13:25

Al-Namura s.r.o., výhradní distributor značky Bavaria v ČR, rozšiřuje svou produktovou řadu nealkoholických piv o novinku Bavaria Lemon.

Bavaria Lemon: Svěží citronová chuť s 0% alkoholu
Foto: red
Popisek: Bavaria Lemon

Novinka v sobě spojuje ty nejlepší suroviny jako je chmel, ječmenný slad, pšenice a pramenitá voda s osvěžující chutí citronu. Narozdíl od radleru a ostatních ochucených piv ale neobsahuje naprosto žádný alkohol.

Obliba ochucených piv v poslední době strmě stoupá. Zasloužila se o to zejména mladší kosmopolitní generace, která si ochucená piva oblíbila především v letních měsících. Díky absenci alkoholu je Bavaria Lemon ideální alternativou limonád a ochucených minerálních vod.

Holandská značka BAVARIA patří mezi přední nezávislé evropské producenty piva. Na českém trhu nabízí vedle novinky Bavaria Lemon také nealkoholickou variantu piva se skutečně nulovým obsahem alkoholu nebo sladový ochucený nápoj s příchutí jablka nebo citronu.

www.bavarianealko.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

7:23 Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

Již 1. května začne návštěvnická sezóna v Benešově vile a stejně jako ta předchozí nabídne rozšíření…