Excesy Berlusconiho inspirovaly společenskou hru. Vyhrává ten nejzkorumpovanější

24.03.2012 12:03

Pověstné večírky italského expremiéra Silvia Berlusconiho inspirovaly autory stolní hry Bunga Republic. Tento víkend se s ní mohou seznámit návštěvníci veletrhu Play 2012, který se koná v severoitalské Modeně. Výrobci varují, že vzhledem k lechtivému obsahu je hra vhodná jen pro starší 16 let.

Excesy Berlusconiho inspirovaly společenskou hru. Vyhrává ten nejzkorumpovanější
Foto: Bungarepublic.it
Popisek: Pověstné večírky italského expremiéra Silvia Berlusconiho inspirovaly autory stolní hry Bunga Republic

Hráči Bunga Republic mohou korumpovat, bavit se a účastnit se lechtivých večírků. Zároveň bez výčitek svědomí stoupají po pomyslném kariérním žebříčku a za podvody jim nehrozí dlouhé roky strávené ve vězení.  Nejméně tři hráči se tak snaží během 30 až 40 minut investovat peníze, platí eskortní služby a dávají za laskavost dárky svým takzvaným přátelům. Korupce je ve světě Bunga Republic zkrátka legitimní a vítězem se stane ten nejzkorumpovanější politik na italské scéně. 


Bunga bunga nejlepšího italského premiéra


Výraz bunga bunga vešel ve známost v souvislosti s večírky bývalého šéfa italské vlády, na kterých spoře oděné dívky obveselovaly přítomné pány včetně Berlusconiho, párkrát se zúčastnil i náš expremiér Topolánek. A právě z večírků čerpali autoři nápady pro svou hru. 


Když Silvio Berlusconi odcházel v listopadu 2011 postranním vchodem z prezidentského paláce, kde právě předal prezidentovi Napolitanovi svou demisi, provázel ho pískot a hanlivé skandování. Odchod Berlusconiho z funkce vítali mnozí komentátoři evropských médií. Pštasesmdesátiletý Berlusconi sám sebe ale označil za nejlepšího premiéra novodobé italské historie.



 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ava

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český pozorovatel na volbách v Kazachstánu: Některé věci jim můžeme jen tiše závidět

9:14 Český pozorovatel na volbách v Kazachstánu: Některé věci jim můžeme jen tiše závidět

Kazachstán je země, kam mnoho Čechů za rok nemíří. Přesto je zemí, která podobně jako ty, o kterých …