,,Bartoš vyjel jak had. Ten ksicht!" Kamery Primy jinde, ale svědek viděl moc dobře

04.10.2021 11:28 | Ze sítí

Na CNN Prima News to v neděli večer vřelo. Před kamerami se utkali čtyři kandidáti na premiéra – Andrej Babiš (ANO), Petr Fiala (ODS), Ivan Bartoš (Piráti) – a Tomio Okamura (SPD). Ačkoli posledně jmenovaný téměř nemá šanci stát se premiérem, podle lídra SPD v Praze Josefa Nerušila odvedl nejlepší výkon. A prozradil, jak se po ústupu ze scény tvářil Ivan Bartoš. Prý to stálo za to.

,,Bartoš vyjel jak had. Ten ksicht!" Kamery Primy jinde, ale svědek viděl moc dobře
Foto: Repro CNN Prima NEWS
Popisek: Ivan Bartoš skončil v debatě TV Prima

Ve studiu CNN Prima News se v neděli večer dalo napětí takřka krájet. Proti sobě stanuli tři kandidáti na premiéra – Andrej Babiš (ANO), Petr Fiala (ODS), Ivan Bartoš (Piráti) – a čtvrtý Tomio Okamura, jenž má jako poslední s hnutím SPD v zásadě stoprocentní jistotu, že se do Sněmovny dostane.

Ostatní strany, jako jsou komunisté, ČSSD, Přísaha či Trikolóra, podle předvolebních průzkumů balancují na hranici pětiprocentního vstupu do Sněmovny.

Kandidát SPD v Praze a bývalý spolupracovník kardinála Dominika Duky Josef Nerušil má za to, že nejlepší výkon v debatě předvedl právě Tomio Okamura.

„Tomio jel jak pila, navzdory své už tradičně nejhorší pozici. Andrej Babiš přišel perfektně nachystaný, pevně odhodlán, že všechny přepere,“ napsal Nerušil na sociální síti Facebook.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…