„Blbče. Většina z vás jsou vemena. Tento národ mě potřebuje!“ Pavel Novotný znovu v ráži se čtenáři PL

10.02.2017 7:02

Z PROFILŮ Se svou příslovečnou ironií a vulgaritami odpovídal na dotazy čtenářů serveru ParlamentníListy.cz bulvární novinář Pavel Novotný.

„Blbče. Většina z vás jsou vemena. Tento národ mě potřebuje!“ Pavel Novotný znovu v ráži se čtenáři PL
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Souhlasíte s výrokem Jana Wericha, že blbci se mají nechat mluvit? Aby je ostatní rozpoznali,“ zeptal se Novotného čtenář. A ten si neodpustil rýpnutí. „Jednoznačně, Werich byl moudrý muž. Ten by nechal Tomia skutečně mluvit,“ odvětil.

Řeporyjský zastupitel se pak vyjádřil ke svému případnému angažmá v následujících volbách. „Vaše příslovečná laskavost. A bohulibé chování je zajisté přínosem pro celou společnost. Nehodláte provádět v tomto duchu intenzivní osvětu ve vaší partaji pro drtivý úspěch v následujících volbách?“ zjišťoval čtenář pepaprochazka.

„Vy  jako blbec zřejmě ani potřetí nepobíráte, že já nereprezentuji ODS na nějaké vyšší úrovni. My máme jedno křeslo v Řeporyjích a na něm sedím já. A hodlám tu vyhrát příští volby. A to je moje meta, výš se nechystám,“ nechal se slyšet Novotný. „Buď jak buď, moje partaj dopadne lépe jak tvoje partaj, a pokud ne, je to fuk, hlavní je, že já jsem v té partaji, co jsou v ní chytří lidé, a ty v té partaji s tlačenkami,“ opřel se Novotný do tazatele.

Další tazatel se ptal na to, zda sezení na křesle kdesi v Řeporyjích není pro jeho kalibr málo. „Tento národ mě potřebuje, ale protože většina z vás jsou vemena, nepochopí to. Nedokážou to domyslet... Já jsem takto spokojený. Navíc si mě nezasloužíte,“ dodal Novotný.

  • Celé znění otázek a odpovědí najdete ZDE

„Zamyslel jste se někdy nad sebou, nad svým vyjadřováním, chováním a úctou k lidem? Děláte svému otci jenom ostudu. Myslím, že na jeho špatný zdravotní stav má Vaše chování velký vliv. Jinak otci přeji pokud možno hodně zdraví. Bohužel někdy se děti nevyvedou,“ napsala další čtenářka. „Napadlo tě někdy, že jsi jen blbá? Co když je všechno jinak? Co když to dělám všechno schválně, všecho to má smysl... Nic, nevadí, princezno, to je v pořádku,“ odvětil s úsměvem Novotný.

Položit dotaz Pavlu Novotnému můžete prostřednictvím jeho profilu na ParlamentníchListech. cz.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…