„Budu na něj hrdej.“ Už ne covid. Janek Ledecký zasáhl do politiky

05.01.2023 9:23 | Ze sítí

Mezi podporovatele generála Petra Pavla se zařadil i zpěvák Janek Ledecký, který v minulých letech protestoval proti omezování svobody v souvislosti s covidem-19. Generála podpořili hokejista Tomáš Plekanec, jeho partnerka Lucie Šafářová či operní pěvkyně Dagmar Pecková.

„Budu na něj hrdej.“ Už ne covid. Janek Ledecký zasáhl do politiky
Foto: youtube.com
Popisek: Janek Ledecký

„Říká se – do třetice všeho dobrého,“ těmito slovy uvedl Pavel třetí podpůrné video své kampaně, ve kterém mu vyjadřují sympatie jak osobnosti a celebrity, tak běžní občané tím, že si symbolicky předávají čepici, případně klobouk či helmu.

„Díky vlně podpory, která se nezastavuje, vzniklo další video. Děkuji všem, kteří se veřejně, přes zprávy nebo jakkoliv jinak zapojili a nebáli se vyjádřit svůj názor,“ pokračuje generál poděkováním za zmíněnou podporu.

„Vážím si každého z nich. A hlavně, přijďte volit! To zvládneme,“ je si Petr Pavel jistý úspěchem své kampaně.

 

Tentokrát ho z řad české kulturní fronty přišli podpořit třeba zpěvák, skladatel a podnikatel Janek Ledecký, nebo operní pěvkyně Dagmar Pecková.

„Protože to je šance mít prezidenta, za kterýho se nebudu stydět. Prezidenta, na kterýho budu hrdej. Kterýho nám bude závidět celej svět – a právem,“ objasňuje důvody svojí podpory Ledecký.

Pecková chce zase jako silná žena na Hradě silného muže.

Nechybí ani osobnosti ze sportovní sféry a těmi nejvýznamnějšími se ve zmíněném klipu stali manželé Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec.

„Protože věřím, že bude chránit demokracii, dobré hodnoty a povede nás silně i v zahraničí,“ je přesvědčená Šafářová o správnosti svojí podpory.

Její manžel na to šel přes pozici lídra, se kterou má i on zkušenosti, ať už z Kladna, Montrealu nebo české reprezentace.

„Být lídrem je výzva,“ je si jistý současný základní kámen kladenského hokeje.

„Já věřím, že pan generál Petr Pavel je tím správným lídrem,“ dodává ještě Plekanec.

 

Že jde v případě známého sportovního páru o podporu dlouhodobou, naznačuje další tweet generála Pavla, ve kterém píše i o předešlých kontaktech.  

„S Lucií Šafářovou a Tomášem Plekancem jsem se potkal krátce po narození jejich syna Olivera. Bylo to fajn setkání, kdy jsme se bavili nejen o sportu,“ zmínil Pavel s tím, že by s nimi seděl déle, ale o pozornost se hlásil jejich čerstvě narozený syn.

„Jejich veřejného vyjádření podpory si opravdu velmi vážím. Děkuji za ni,“ uzavřel Petr Pavel.

Dodejme, že jeden z podporovatelů generála Pavla, Janek Ledecký, se kromě svých nesporných uměleckých a podnikatelských schopností proslavil i jako odpůrce proticovidových opatření. Psali jsme o tom ZDE.

Mimo jiné k tehdejší situaci zveřejňoval různá videa. Na jednom z nich třeba říkal:

„Takže se se mnou možná shodnete, že je nejvyšší čas dupnout na brzdu. Ale ne na tu hospodářskou, společenskou, kulturní, na kterou se tady duplo v březnu, ale dupnout na brzdu té hysterické marketingové kampaně farmaceutických firem, které nás tady bombardují vizemi zhroucení našeho zdravotnictví. A k tomu jako koření přidávají ze světa obrázky přeplněných márnic, kopání hromadných hrobů, a to vše jenom proto, aby nás vyděsily. Protože dobře vědí, že tohle je největší kšeft v dějinách farmacie.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Říkalo se, . . . , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusemajko1 , 05.01.2023 15:24:33
. . . že komunisti byli všichni špatní, ideologicky zaslepení! A ejhle, po Dlouhém, Komárkovi, Kaderkovi a dalším soudruhům nám dnes nevadí soudruh generál Pavel, vychovávaný v rodině, kde otec byl vysokým důstojníkem VKR na ZVO v Táboře! To je naprostá špica toho všeho, co se zde za těch 33 let odehrálo. Jak si to má vysvětlit člověk, dělník, který pracoval poctivě ve skupině lidí, komunistů, která plnila plánované úkoly několik km pod zemí, aby si lidé mohli doma zatopit, aby mohly vyrábět hutě, aby mohl vyrábět chemický průmysl, aby mohly vyrábět energii elektrárny. Ten člověk dělník se o sobě dozvěděl, že je vlastně nepřítelem všech těch, pro které pracoval. Naopak, dnes se dozvídáme, že určitá skupina lidí, která, jak to bývá v pohádkách, byla vyvolena k tomu, aby zde vládla, aniž by někomu vadil její stejný ideologický rámec, jako tomu dělníkovi pracujícímu na čelbě!!! Pokřivenost charakterů, nepřátelství až za hrob, loupení a podvádění se stalo mohutným ofenzivním nástrojem k tomu, aby se náš národ dostal do uzavřeného kolečka nenávisti občana proti občanu. To vše nazýváme demokratickými principy západních hodnot, které nám zde chyběly k úplné dokonalosti soužití v naší vlasti. Daleko více než dříve se ukazuje, jak jsou překrucovány morální hodnoty, a to směrem k bezprecedentnímu bohatnutí těch drzejších, vůči těm slušnějším. Co nám ten Janek vlastně sdělil? Že on, jako ten úspěšný a známý skladatel a básník má morálku úplně na háku!!!

|  7 |  0

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …