Byl jsem naštvaný. Já i Kalousek, přiznal kníže

11.04.2012 22:03

Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg v ČT vysvětloval, proč kabinet Petra Nečase složeny z ODS, TOP 09 a VV nadále pokračuje na vládní úrovni.

 Byl jsem naštvaný. Já i Kalousek, přiznal kníže
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

„Byl jsem naštvaný, to přiznávám. Kalousek také. Ale dohodli jsme se na nějakých principech a budeme dále pracovat,“ vysvětlil předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg, proč vláda pokračuje.

„U Věcí veřejných je největším problémem, že člověk nikdy neví, s čím vylezou,“ dodal Schwarzenberg a doplnil, že VV nejsou standardní stranou, která není ideově ukotvena.

Podle něj nelze rušit ministerstva přes noc. „Je tu nějaká agenda, ústava,“ řekl v České televizi. „Vyžaduje to zatraceně dlouhou přípravu,“ zdůraznil.



Musíme jít dále

Co říká na Kalouskova slova, že véčka jsou odpornou a slizkou stranou? „Kalousek je výtečný řečník. Ale musíme pracovat nadále a spolupracovat,“ vysvětlil, proč vláda pokračuje.

Schwarzenberg také řekl, že i on si v minulosti „pustil hubu na špacír“, ale že je  třeba se vrátit k práci. "Samozřejmě, že se tu strašně kradlo, ale to nás nezbavuje odpovědnosti tyto zlodějny postihnout," řekl dále v ČT.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To snad není možné... Klaus čekal před studiem a poslouchal Rakušana. Musel se držet

14:44 To snad není možné... Klaus čekal před studiem a poslouchal Rakušana. Musel se držet

Exprezident Václav Klaus se v Partii na CNN Prima News vyjádřil k 20letému výročí vstupu Česka do EU…