„Hulení“ namísto jedličky? Mladí Piráti ukázali vánoční stromeček

24.12.2023 16:52 | Monitoring

Jako vánoční stromeček se v Česku i v mnoha dalších zemích po světě tradičně zdobí jehličnany, přičemž nejčastěji vedou smrky či jedličky, avšak existují také více exotické varianty a v Mexiku či třeba na Havaji můžete narazit i na vánočními ozdobami ověšenou palmu. Zřejmě v žádné světové metropoli byste však nenarazili na vánoční stromek mladých Pirátů – namísto jedličky totiž slaví „zelené“ Vánoce s obrázkem vánočního „hulení“.

„Hulení“ namísto jedličky? Mladí Piráti ukázali vánoční stromeček
Foto: Repro X @MPiratstvo
Popisek: Mladé Pirátstvo přeje zelené Vánoce

Anketa

Vadí vám chování Andreje Babiše v TV debatách a v Poslanecké sněmovně?

8%
90%
hlasovalo: 43734 lidí
S Vánocemi se po světě pojí množství tradic, přičemž téměř každá země má často nějaké specifikum, ať už se jedná o pravidla stolování, vánoční pokrmy či kdo nosí dárky malým dětem, ozdobený vánoční stromeček již však dávno bývá tradičním zvykem téměř všech zemí a setkáme se s ním běžně už i v Asii, či dokonce mnohých arabských zemích, a to většinou v podobě jehličnanu, byť na mnoha místech světa jde pochopitelně o stromky umělé. Najdou se však i netradiční varianty stromků.

Jen těžko bychom ovšem po světě hledali tak originální stromek, jaký se letos objevil na vánočním přání od mládežnického týmu Pirátů, který letos lidem přeje Vánoce nikoliv pouze veselé, ale „zelené“.

„A svobodný nový rok!“ přejí rovněž mladí Piráti na sociálních sítích a k přání „zelených Vánoc“ připojili obrázek „vánočního“ stromku v podobě rostlinky konopí.

Piráti, kteří dlouhodobě prosazují regulaci trhu s konopím a chtějí zrušit trestní postih za zacházení s konopím a konopnými produkty a „zastavit zbytečnou konopnou represi“, pak na otázku, zdali je „toto stromeček, který Piráti chtějí namísto tradičního smrku“, mají zcela jasnou odpověď. „Ano,“ avizují mladí Piráti.

A dodávají, že není problém ani v případě, že na Vánoce „nemáte chuť“. „Pokud nemáte chuť v těchto dnech slavit, je to úplně v pořádku a není třeba se za to cítit špatně,“ doplnilo přání „zelených“ Vánoc mladé pirátstvo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Kotas

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

co může člověk čekat od spolku dutých vyhulených hlav., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusechrchla , 25.12.2023 7:40:59
co obnáší ta jejich digitalizace jsme zažili v těchto dnech.. Vyhoří , po sněžných bouřích (ano, příroda na nějaké aktivisty kašle,zaplať panubohu), pár trafostanic, tím klekne napájení vysílačů a přijímačů (ne všechno má záložní zdroj) a je vymalováno na několik dní . Někdo bez Alexy ani nevypral... Nevím proč zdravý člověk hulí to svinstvo. pochopím nemocného člověka. Ale kde se najednou bere tolik mladých , psychicky nemocných s schizofrenií?????! Poškození mozku. Všechny tyhle dryáky jdou přes mozek.

|  11 |  0

Další články z rubriky

Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

20:15 Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

„Dnes čelíme dvěma velkým existenčním hrozbám; woke kultuře a imigraci,“ řekl na konzervativní konfe…