Klára Samková má IQ tykve, přišlo z KSČM

30.05.2016 11:12

Ostře se do advokátky Kláry Samkové za její nedávné výroky na adresu islámu, ale také komunismu, pustil místopředseda ÚV KSČM Josef Skála.

 Klára Samková má IQ tykve, přišlo z KSČM
Foto: Hans Štembera
Popisek: Josef Skála

Poukázal na to, že už před lety napsal filozof Václav Bělohradský, že „mezi komunismus a nacismus staví rovnítko jen idiot“.

„Házet nás, komunisty, do jednoho pytle s nacistickou verbeží vyžaduje nejen IQ tykve, ale i nulové svědomí a ‚morálku‘ tchořího pižma. Dopřává-li si obojí advokátka Samková, měla by vrátit diplom i maturitní vysvědčení a dát se na doživotní pokání,“ napsal Skála.

Podle něj by totiž Samková měla vědět, že „Hitler to ze žvanila bavorských putyk dopracoval až na kancléře jen díky ‚elitám‘ 30. let, jimž slíbil utopit komunismus v krvi.“

Sýrie nabízí víc lidských práv, než všechny ostatní země Blízkého východu dohromady

Skála poukázal také na to, že terorismus  pod „islámskou“ fanglí vždy šel a jde i dnes po krku především komunistické a každé skutečné levici. „Počínaje osvícenou, sociálně vstřícnou vládou Afghánistánu 70. a 80. let – až po sekulární Sýrii, nabízející víc lidských práv, než všechny ostatní země Blízkého východu dohromady,“ podotkl.

Upozornil na to, že „teroristickou chátru“, která jim vyhlásila krvavý džihád, změnil „z hejna groteskních hadrníků“ v sílu, masakrující statisíce, „poťouchlý sponzoring“ týchž „demokratických mocností“, které si piplaly už Hitlera a pak se nestačily divit. „Brzezinski se tím v týdeníku Time vychloubal už na prahu 80. let. Fakty, usvědčující in flagranti dnešní liberální svatoušky, neskrblí ani americká média,“ poznamenal Skála.

Muslimy je třeba od fanatiků izolovat

Odmítá také svádět zvěrstva, dějící se jeho jménem, na samotný Korán. Je to prý stejný logický zkrat jako vyčítat křižáky každému z dnešních křesťanů. „Islám je vírou půldruhé miliardy lidských bytostí. Drtivou většinu z nich drží v mezích morálních zábran, podobných zákazům křesťanského Desatera. Pasáží, plných krajně nesnášenlivé intolerance, je spousta i ve Starém zákonu,“ upozornil.

A připomněl, že Korán se hlásí i ke klíčovým postavám a tématům křesťanství. „Koho nepohání sobecká hysterie, ale zdravý rozum a odpovědnost, ten ví, že bohabojné muslimy třeba od fanatiků izolovat, a ne jim je nahánět do náruče. Samková je jedním ze stachanovců pravého opaku,“ dodal Josef Skála.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…