„Koronavirus? Rýma! No, tak umře senior!“ Ta žena jede dál: Bývalá redaktorka TV Nova, které spílají do vagín, totálně překvapila

24.03.2020 8:12

Bývalá reportérka Jana Peterková se po letech opět proslavila, když natočila video, ve kterém vyzývá, aby byly školy znovu otevřeny. A virus Covid-19 označuje za marketingovou kampaň. A pak natočila další videa. Kde vyzývá, aby lidé přestali sledovat „Ordinaci“ a „Ulici“. Covid-19 je prý jen záminka pro skrytí invaze muslimů. A pak začalo drama s ukradeným účtem a „divadelní hrou“.

„Koronavirus? Rýma! No, tak umře senior!“ Ta žena jede dál: Bývalá redaktorka TV Nova, které spílají do vagín, totálně překvapila
Foto: Facebookový profil Jany Peterkove
Popisek: Žena vyzývají k otevření škol během koronavirové epidemie

„Nezkurvíme život dětí na jejich dalších čtyřicet let, co mají před sebou, kvůli tomu, že nějakej senior nebo astmatik by mohl umřít,“ padlo ve videu, které nahrála Jana Peterková jako komentář k trvající uzavírce škol a nejisté situaci, která tento rok čeká děti a mladistvé školou povinné. Spolu s argumenty, že školy nezavřel ani arcinacista Adolf Hitler. Reakcí na video bylo požehnaně a zřejmě ne pochvalných, soudě podle několika reakčních videí, která pak Peterková natočila. Mnohokrát byla různými slovy označena jako dámské přirození.

Jak uvedl server iDNES, Jana Peterková je bývalou reportérkou TV Nova. „Patřila k prominentním reportérům nejsledovanější zpravodajské relace na Nově. Točila justiční i kriminální kauzy, byla u všeho důležitého,“ psal o ní server před téměř devíti lety. Nicméně, Peterkové zlomil vaz vztah s miliardářem Tomášem Pitrem. Jako novinářka Peterková prý tehdy selhala a o svém příteli točila reportáže.

Kvůli Pitrovi, který byl odsouzen za podvod, stanula i před soudem, nakonec byla ale v plném rozsahu zproštěna. Ale černou skvrnu měla prý v životopise nadále a nikdo ji nechtěl zaměstnat. „Dostala jsem nejméně šedesát zamítavých odpovědí od zaměstnavatelů. A vím dobře, že je to proto, že jsem ‚ta od Pitra‘,“ svěřila tehdy serveru.

Od soboty, kdy Peterková natočila své virální video, už bývalá reportérka stihla natočit pár dalších videí. Reakce na Facebooku totiž stále přibývají. „Tak to první video bylo takový akčnější, abysme to trochu rozjeli, celou tuhle parádní marketingovou kampaň k chřipce s originálním názvem Covid-19. Zabralo to, dostala jsem asi 10 tisíc vzkazů, jaká jsem kráva, a ještě mnohem lepší nadávky jste měli, jste hodně kreativní národ. Za což vás chválím. Tak já bych shrnula jenom ty hlavní výtky,“ reagovala bývalá reportérka.

Že by byla špatná matka, vyvracela Peterková statistikami, podle kterých Covid-19 malé děti nepostihuje téměř vůbec, maximálně mají rýmu. A i do 15 let jsou příznaky chřipky mnohem horší než průběh onemocnění Covid-19. A doporučila, aby si kritici přečetli materiály ministerstva zdravotnictví. „Doporučuju, vypněte na chvilku tu Ulici, Ordinaci, vykašlete se na to, zkuste se na chvíli vrátit k tomu, že jsme si něco přečetli, nějaká ta knížka, článek, weby ministerstva, organizace WHO. Zkuste na chvíli opustit ty seriály, malinko ten mozek si namáhat, zopakovat si tu abecedu, kouknout na to,“ vyzvala provokativně Peterková a nasazovala na seriály svého bývalého zaměstnavatele.

Dodala, že liché jsou i výtky, že nezvládá své děti. Prý každý den chodí do práce, děti má teď na venkově a rozhodně neplatí, že by je do školy posílala, protože by se o ně nechtěla starat. Opět se rozpovídala o tom, jak za žádných okolností zatím nedošlo k uzavření škol. A dodala, že se učí děti i na onkologii nebo v afrických slumech. „Ale prostě naše děti se neučí kvůli rýmě. A nebudou se učit půl roku. Protože vy všichni věříte tomu, co vám řekne vláda. A to jsou naprosto největší lži a fígle, které mají zakrýt buď, co chystají USA, nebo mají zakrýt osídlení Evropy muslimy nebo to, co se teď děje v Řecku. Každopádně vás to má dostat na ekonomické dno,“ rozjela se v teoriích Peterková a dodala, že proto točí videa teď, a ne až za dva měsíce, kdy už předpokládá, že „dno“ nastane.

„Chtějí vás vidět krvácet, chtějí vás vidět, jak nemáte na jídlo, chtějí vás vidět, jak jste úplně totálně v prdeli. Vy, vaše firmy, vaše podniky, a oni zatím udělají v Evropě operace, jaké potřebují. Lidi, nebuďte blbí,“ apelovala bývalá reportérka a vyzvala, aby lidé začali číst statistiky. Například srovnala úmrtí na koronavirus s úmrtími na silnicích a dodala, že koronavirus má zatím méně obětí než obyčejná chřipka v ČR za rok.

„Prosím, přestaňte jim to žrát, vytvořme tlak na to, aby otevřeli školy, i kdyby v nich ze začátku učili dobrovolníci Červeného kříže. Nenechte se zničit,“ vyzvala k závěru.

Pro zajímavost, videu se zatím dostalo téměř 1 600 komentářů. Z nichž některé byly návrhy, že by Peterková měla být popotahována pro šíření poplašné zprávy, jiné pro změnu vyjadřovaly pochyby o duševním zdraví bývalé reportérky.

Peterkové se pak zřejmě někdo vloupal na facebookový účet a začal pod jejím jménem šířit vzkazy, že videa jsou součástí divadelní hry o nezodpovědné ženě, která nakonec zemře na Covid-19. Nebo si svá tvrzení rozmyslela.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…