„P*dele“ a „hajz*y“ létají. Moravec a Hrad: Elitní novinář už úplně vytekl

08.09.2021 14:51 | Ze sítí

Tomáš Etzler potěšil twitterovou komunitu názorem, že na Hradě tuší katastrofu a „šíleně jim cvaká u prdele“. Tento dojem vyvodil z jednoho příspěvku mluvčího Ovčáčka a jednoho dopisu kancléře Mynáře. Jeho sledovatelé v euforii začali plánovat, jak „zlozmrd půjde do hajzlu ústavním soudem“.

„P*dele“ a „hajz*y“ létají. Moravec a Hrad: Elitní novinář už úplně vytekl
Foto: Screen vysílání ČT24
Popisek: Václav Moravec má Otázky

Tomáš Etzler dal opět průchod svému temperamentu a chladné analýze novinářského esa. Vyjádřil názor, že „tomu vyšinutému bolševickému nýmandovi“ (míněn mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček) a sebrance vlastizrádců/gaunerů na Hradě, která drží nad vodou prezidenta, nejspíš došla psychofarmaka. Druhou možností je, že „ jim z něčeho šíleně cvaká u prdele“.

Co jej vedlo k dojmu, že na Hradě mají poplach a plánují něco podobného úprku afghánského prezidenta Gháního v helikoptéře, to z tweetu nebylo úplně zřejmé. Ostatní diskutující si rozčílený příspěvek spojovali buď s Ovčáčkovou obranou radní ČT Hany Lipovské, nebo s dopisem kancléře Mynáře do České televize kvůli Václavu Moravcovi. O něm napsal, že se mstí Hradu za to, že jej prezident neudělal tiskovým mluvčím.

 

 

Anketa

Má Babiš pravdu, že je třeba přivézt Ukrajince, kteří by nahradili chybějící pracovní síly u nás?

20%
56%
hlasovalo: 43106 lidí

V Etzlerově twitterové bublině každopádně vyvolala představa, že prezidentovi „cvaká u prdele“ nefalšované nadšení. „Krysa zahnaná do kouta vyskočí i dva metry vysoko. A nyní už víme, co udělá proruskej šváb, když může přijít o moc a vliv,“ psal jeden z účastníků seance.

Jiní se váleli smíchy při představě, že by v řádném výběrovém řízení mohl Jiří Ovčáček porazit Václava Moravce.

A další zase snili o tom, kterak po volbách „zlozmrd Zeman půjde do hajzlu ústavním soudem“a celou jeho partu potrestají.

 

 

Twitterový brainstorming završily vtipy na úrovni „ticho, ticho, je čas přebalování, tedy nerušit, potom bude puding“.

 

 

Podobná porce glos a posměšků směřovala na adresu radní ČT Hany Lipovské, u které už všichni měli za hotovou věc, že bude odvolána a s ostudou z Kavčích hor zmizí.

Na tento gejzír reagoval dotčený hradní mluvčí Jiří Ovčáček lakonicky: „To už je vlastně typické. Ti největší sprosťáci, kteří šíří nebývalou slovní agresivitu, jsou zároveň velebeni mediálním mainstreamem.“

Proto není divu, že slušní a vzdělaní lidé, jako je Hana Lipovská, jsou právě tímto sprostým a sebevědomým proudem zašlapáváni, pronásledováni a ničeni, mínil Ovčáček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…