„Pojď ven.": Je tu starší VIDEO s Volným z SPD. Měli byste ho vidět

04.02.2019 14:01

Výzva „Pojď ven“ nepadla jen v Poslanecké sněmovně a její adresát nebyl jen Jan Birke. Konflikt měl Lubomír Volný i s Lubomírem Zaorálkem, bývalým ministrem zahraničí při kampani v roce 2017. Po projevu ve sněmovně se začalo video, na němž se politici obou stran špičkují a vyzývají k opuštění autobusu, znovu šířit po internetu.

„Pojď ven.": Je tu starší VIDEO s Volným z SPD. Měli byste ho vidět
Foto: Repro Facebook
Popisek: Poslanec SPD Lubomír Volný v ostrém dialogu s reportérkou ČT

Na videu Lubomír Volný obviňuje Zaorálka, že pochází ze strany s korupční historií. Svou stranu prý členové dovedli k tunelu, jsou bankrotáři a „nemají existovat“.

Anketa

Měla by vláda zvýšit daně na tvrdý alkohol a hazard, jak naznačuje premiér Babiš?

78%
22%
hlasovalo: 6259 lidí
Nechybělo ani označení za lidské hyeny. Načež Zaorálek reaguje podrážděně, že si to mají vyříkat venku: „Udělejme to po Ostravsku, pojďme ven, neotravujme ostatní,“ vyzýval Volného Zaorálek, zatímco ten opakovaně ČSSD označoval za lidské hyeny, které chtěly zneužít smrti svého věřitele a okrást jeho rodinu o stamiliony. Zaorálek tvrdil, že by s Volným za jeho výroky o hyenách šel nejraději „do křaku“, tedy křoví, si to vyřídit. Načež mu Volný odpověděl: „Já bych s váma šel do křaku kdykoliv a kdekoliv, ale jen proto, abyste se nevracel do autobusu.“ A dodal, že by byli (zřejmě v SPD) rádi, kdyby republika měla pokoj od Zaorálka, i jeho zkorumpované strany: "Vy jste dovedl vaší stranu do bankrotu, třistamilionového. Vy tady nemáte existovat, podle vlastního zákona."

reklama

autor: kas

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…