„Pojďme spolu proti SPOLU. Rozkradli republiku! Zastrašují primitivně komunisty,“ Filip odráží útoky na svou stranu

01.09.2021 21:05

Předseda KSČM Vojtěch Filip se na sociální síti opřel do koalice SPOLU kvůli jejímu zastrašování před komunisty. „Nic mi do toho není, ale mějte se na pozoru, abyste po volbách nezůstali jenom ‚spolu‘, bez voličů,“ vzkazuje trojkoalici stran ODS, KDU-ČSL a TOP 09.

„Pojďme spolu proti SPOLU. Rozkradli republiku! Zastrašují primitivně komunisty,“ Filip odráží útoky na svou stranu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip

Šéf komunistů na oplátku připomíná kontroverze koalice SPOLU, která na komunisty spolu s blížícími se volbami stále více útočí. „Rozkradli republiku a teď SPOLU varují občany před hrozbou KSČM,“ upozorňuje.

A pokračuje: „Své protistátní skutky se pokusili zneviditelnit vstupem ČR do EU a NATO, jenže... Evropská unie se potácí na existenční hraně a ‚akcie‘ NATO po ostudném výprasku od afghánských pastevců klesly na historické minimum,“ dodává.

Co teď, když síla ochranné ruky z Bruselu a Washingtonu viditelně slábne? „Sáhneme po tom sice osvědčeném, ale už notně ošoupaném... budeme lidi zastrašovat komunisty. Hloupě, primitivně, vulgárně, jak je libo. Jenže doba se změnila a mnoho občanů již prozřelo,“ míní Filip.

Závěrem trojkoalici vzkazuje: „Nic mi do toho není, ale mějte se na pozoru, abyste po volbách nezůstali jenom ‚spolu‘, bez voličů. I když zřejmě ani toto nehrozí, neboť do té doby se mezi sebou stejně rozhádáte... stačí se podívat na sólo preference lidovců a topky,“ uzavírá předseda KSČM.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…