„Předělaná ložnice?“ Poprask na síti kvůli Zemanově nové kanceláři

20.04.2023 22:45 | Ze sítí

Nová kancelář v pražských Dejvicích v Jaselské ulici, do které se přesunul exprezident Miloš Zeman, vzbuzuje velkou pozornost a vyvolává škodolibé reakce na internetu. Zde kolují fotografie ukazující, že jde o předělanou ložnici. Podle některých diskutujících doběhla prezidenta karma za nedůstojné úřadování na Hradě.

„Předělaná ložnice?“ Poprask na síti kvůli Zemanově nové kanceláři
Foto: Facebook
Popisek: Miloš Zeman v nové kanceláři

V nové kanceláři má bývalá hlava státu, jak je zvykem, přijímat návštěvy, poskytovat rozhovory či komentovat události rezonující v zahraniční i české společnosti. Podobně jako v případě Zemanových předchůdců veřejnost očekávala důstojnější prostory.

První den prezident v nové kanceláři přivítal novináře, kteří zjistili, že se kancelář nachází v prvním patře bez výtahu a zřejmě jde o předělanou ložnici. Na fotografiích je znatelné, že u zdi byl ložnicový nábytek a čelo od odmontované postele, místo ní je nyní prezidentův stůl.

Na sociálních sítích vyvolaly nové kancelářské prostory nemalé pozdvižení.

„Oni mu fakt jenom odmontovali tu postel. To snad není možný,“ komentoval posměšně fotografii Miloše Zemana od stolu v ložnici jeden z diskutérů.

 

 

„Imobilního chlápka nastěhujeme do třetího patra bez výtahu a místo postele, na které tráví většinu života, nacpeme stůl, za který si ani nemůže zajet, takže zůstane trčet ve svém vlastním kanclu uprostřed místnosti jako svoje vlastní návštěva. Geniální cynismus přátel Miloše Zemana,“ píše Lukáš Valenta, který v podzimních volbách do Senátu podpořil Zdeňka Šarapatku ve volebním štábu TOP 09.

 

 

Někteří komentující vyjadřovali lítost a posměšky ostatních na adresu bývalého prezidenta jim nebyly vůbec po chuti. „Tohle už snad ani není sranda. Normálně mi ho je skoro líto, jak dopadl,“ uvedla komentující Lenka Benešová.

Rázem jí ale bylo vysvětleno, že přesně to si Miloš Zeman „zaslouží“. „Ne ne ne ne ne ne. Tohle si nesmíme připouštět! Je to chudák, ale my jsme si s ním vytrpěli taky dost. Jen ať odejde tak, jak působil poslední roky. Potupně a nedůstojně,“ dodal twitterový uživatel.

Na sítích koluje inzerát, který byl na byt 3 + kk, jenž měl spolek Přátelé Miloše Zemana pronajmout a prezidentovi jej poskytnout jako prostory pro novou kancelář. V inzerátu se mimo jiné uvádí, že je to byt v klidné lokalitě, kde vám „kosmopolitní složení obyvatel zajistí standard, na který si snadno zvyknete“. 

Bývalý člen týmu Miloše Zemana Martin Nejedlý médiím poté sdělil, že by se prostory měly ještě předělávat a kancelář by měla být v budoucnu „důstojná a velmi hezká“.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…