„Ten pos..., co šlo.“ Z Jaromíra Soukupa málem vybouchl televizor: Kalousek, Erik Tabery, Bakala, Hutka...

03.09.2018 11:44

Téměř hodinovou kanonádu zažili od televizní obrazovky diváci TV Barrandov během pořadu Týden podle Jaromíra Soukupa, který po letní pauze běžel opět v neděli. „Léto uteklo rychleji než Mirdovi Kalouskovi voličské hlasy,“ začal rýpnutím v první minutě moderátor a majitel televize Jaromír Soukup.

„Ten pos..., co šlo.“ Z Jaromíra Soukupa málem vybouchl televizor: Kalousek, Erik Tabery, Bakala, Hutka...
Foto: Repro foto TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup ve svém pořadu Týden podle JS

Evropa je podle Soukupa přístavem své vlastní zkázy, neboť stále dovoluje pašerákům, aby k jejím břehům vozili migranty, které pak přijímá. „Evropská humanita se jednou stane naší gilotinou. Proč? Protože jsme nepoučitelní,“ řekl rázně Soukup a spočítal, že pokud do Evropy během aktuální vlny přišlo kolem dvou milionů migrantů, denně nás stojí téměř dvě miliardy korun. „Jsme blbý a ještě blbější,“ narážel na Evropany, kteří si vše nechají líbit.

Divákům posléze prakticky ukázal, jak to probíhá, když pověstná loď Aquarius, kterou neziskové organizace migranty do Evropy vozí, přiváží „novou várku“ lidí z Libye. Jaromír Soukup stál za kormidlem, na hlavě kapitánskou čepici a s vysílačkou v ruce komunikoval s italským přístavem, že veze další uprchlíky, kterým už se pomalu začínají vybíjet iPhony, a proto musí co nejdříve přistát v přístavu. 

Následně podle něho v Evropě pro migranty začíná „jedna velká africká párty“ a to vše za peníze nás, daňových poplatníků. K tomu všemu už prý někteří islámští političtí vůdci v Evropě nic neskrývají a v belgických volbách bude kandidovat strana nazvaná Islám, která dle svého prohlášení prosazuje „stoprocentní islámský stát“ nebo také oddělování mužů a žen v různých segmentech veřejného života. „Postavení žen v islámu je smutnější než postavení Mirdy Kalouska v české politice,“ rýpl si opět Jaromír Soukup do exšéfa TOP 09.

Anketa

Sympatizujete s demonstranty, kteří v německé Chemnitz protestovali proti migraci?

98%
2%
hlasovalo: 21155 lidí

Miroslav Kalousek toho o sobě mohl slyšet ještě víc. „Pojďme do Česka. Téměř všichni tady zjistili, že migrační krize je prostě průšvih. Teda, kromě Mirdy Kalouska, který neustále sluníčkářsky tvrdí, že je třeba uprchlíkům pomáhat a celé to EU dělá dobře a měla by pomáhat ještě víc. Pak je tu ještě sluníčkářská politická mrtvola jménem Matěj Hollan. To je zastupitel v Brně, který už asi zastupitelem nebude, protože pos*al, co šlo. Protože má Matěj Hollan v Brně asi stejně fanoušků jako Starobrno v Praze, rozhodl se naposledy zahrát na sluníčkářské emoce a řekl, že on by uprchlíky bloudící po moři přijal. To je neskutečný!“ smál se Soukup Hollanovi.

„Další událost minulého týdne mě moc nepřekvapila. Zdeněk Bakala odmítl vypovídat před sněmovní komisí o OKD. V pohodě vykuřuje svůj doutníček u ženevského jezera, kde si za krev a pot horníků postavil krásnou mnohasetmilionovou vilu. Když ho poslanci chtěli zpovídat, jestli jeho prachy nebyly trošku ukradený, Bakala jim poslal arogantní dopis, ve kterém tvrdí, že se nedopustil ničeho nezákonného ani neetického. Moc rád bych ho pozval do nějaké hornické hospody. Snad by tam aspoň hrozně dostal přes držku,“ rozjel se moderátor. 

Dodal, že jeho „stamiliardovou jízdu“ mu umožnil Bohuslav Sobotka spolu se svým „šéfem a alteregem“ Radkem Pokorným. „A miliardář se nám teďka ze Švýcarska směje. Před komisi jít odmítl s tím, že jsou na něj všichni eee a nikdo ho nemá rád. No jasně, že ho nemá nikdo rád, když z Ostravska a Karvinska udělal černé svědomí Česka. Uznávám říkání věcí na rovinu. Bakala je prostě srab nebo s*áč. Bojí se. I já jsem Bakalu zval do svého pořadu, aby nám to vysvětlil. Ale vždycky se mu zhmotnil strach v kalhotech a nepřišel,“ vysmíval se Bakalovi.

Prý má ještě u Soukupa připravenou cenu za „největší ojebávku se státem“. „Ale mohl by ji za vás převzít váš šéfredaktor týdeníku Respekt, Erik Tabery zvaný Žeryk. Zastával se vás v tom komickém týdeníku Respekt, že prý máte pravdu a komise je předpojatá a Zdenda Bakala prý za OKD nemůže. Gratulace nejčestnějšímu a nejblbějšímu novináři světa Žeryku Taberymu. Ukázal svoji pravou tvář, vlastně neukázal, protože má tvář a celou hlavu v zadku Zdeňka Bakaly. Nazdar Žeryku!“ pustil se do časopisu Respekt.

„Další na pranýři v létě byl Jean-Claude Juncker. A proč byl na pranýři? Protože fakt hodně chlastá. A víte, jak se bruselsky řekne, že jsem vožralej tak, že nemůžu chodit? Měl jsem housera. Tak Juncker vysvětloval své vrávorání na jednom z důležitých summitů. Pravdou je, že byl ožralej jak doga,“ glosoval Jaromír Soukup.

Jedním z posledních témat byl zpěvák Hutka se svojí písní „Miloš a Zubatá“, v níž zpívá o smrti prezidenta republika. „Přát někomu smrt může jen psychopat nebo idiot. Satira tu byla vždycky, ale satira má být vtipná, a ne odporná, nechutná a trapná,“ uvedl moderátor.

„Na konec jsem si nechal muže, který má stále co říci, akorát ho pár let nikdo neposlouchá. Jasně, Mirda Kalousek, který přes léto pokračoval ve své transformaci do podivuhodného mixu Václava Havla, Mirka Dušína, Kelišové a flašky tullamorky. Začíná to s ním být vážné a regulérně graduje jeho pomatenost. Slyšel jsem, že přes léto přestal pít. Bylo to nejhorších 25 minut jeho života!“ konstatoval Jaromír Soukup a vyjmenoval několik témat, proč bychom se měli bát o Kalouskovo duševní zdraví. Kupříkladu situaci, kdy Kalousek označil Cyrila a Metoděje za migranty z Dálného východu. „Tipuju, že to nebyla whisky, ale čistý líh. To je absolutní vypalovák nazvat věrozvěsty, kteří příšli na pozvání šířit křesťanskou víru, to je na hraně deliria tremens,“ dodal Jaromír Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Radim Panenka

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…