"Užívám si důchod." Řím, Paříž... Feri už je zpět v ČR. A kohopak to vyfotili s ním...

13.07.2021 19:18

Bývalý poslanec Dominik Feri se vrátil z dovolené v plné síle, odpočatý a s úsměvem na tváři, jak vyplývá z fotografií zveřejněných serverem Expres.cz. Za hranice odjel zanedlouho poté, co byl obviněn ze sexuálního obtěžování ze strany několika dívek. Vypadá to, jako by chtěl vlnu nevole a kritiky týkající se jeho osoby přečkat v ústraní.

"Užívám si důchod." Řím, Paříž... Feri už je zpět v ČR. A kohopak to vyfotili s ním...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dominik Feri

Feri se s fanoušky na sociální síti podělil o svůj cestovní itinerář. Nejprve se objevil na fotografii z paluby letadla směřujícího do Říma, později sdílel fotku z Paříže. Komentoval to slovy, že si užívá důchod.

Blesk.cz poté zveřejnil fotografii od čtenářky, podle níž se měl Feri právě v ulicích hlavního města Francie vodit za ruku s bývalou novinářkou Seznam Zpráv a dnes osobní PR asistentkou Markéty Pekarové Adamové Nikolou Zwrtkovou. Ta ale informaci vyvrátila a odmítla, že by s Ferim cokoliv měla.

Fotografové Expresu pak zastihli Feriho, který již je zpět v ČR, ve chvíli, kdy vystupoval z auta na pražském Žižkově. „Historicky nejmladší poslanec působil velmi spokojeně, usmíval se, nesl si zrovna jídlo a vše jen podtrhl jeho kubánský styl v podobě klobouku a košile s palmami. Navíc v autě se s ním svezla i jeho dlouholetá partnerka Anna, která tak očividně svého milého nezavrhla ani přesto, že mu na krku visí obvinění z opakovaných sexuálních útoků na jiné dívky,“ přibližuje server.

Jaký bude další osud Feriho je, zdá se, zatím ve hvězdách. Objevují se spekulace, že z něj bude influencer. Celkem slušnou základnu na sítích má již vybudovanou. Server ale upozornil, že počet sledujících mu postupně klesá, ze 1,1 milionu klesl na rovný milion.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…