Vojáci nezradili! Koryta, vlastenci a hnojniště. Martin Koller se raduje z průzkumu, podle kterého jsou vojáci ,,extremisté"

30.09.2015 12:44

KOMENTÁŘ Vojenský analytik Martin Koller projevuje nepokrytou radost nad interním průzkumem, který unikl z Generálního štábu Armády České republiky. Podle šetření, které nebylo určeno zrakům veřejnosti, projevuje většina zaměstnanců GŠ protiislámské či protiromské nálady, za jeden ze států, které ohrožují naši bezpečnost, považují USA a nebránili by se zavedení drakonických trestů v českém právním řádu. Nad průzkumem vyjádřil nelibost ministr obrany Stropnický i jeho partajní šéf Babiš.

 Vojáci nezradili! Koryta, vlastenci a hnojniště. Martin Koller se raduje z průzkumu, podle kterého jsou vojáci ,,extremisté"
Foto: ČT
Popisek: Martin Koller

Síla a čest – vojáci nezradili

S opravdovým potěšením jsem si přečetl výsledek průzkumu konaného v rámci naší armády. A s potěšením a hrdostí mohu říci, naší!

Zděšené hýkání z prohnilého Ministerstva obrany nad výsledkem průzkumu názorů vojáků jen ukazuje rozpor mezi politickou reprezentací a objektivní bezpečnostní realitou. Mnozí vojáci mají praktické znalosti z působení v islámských zemích od Bosny a Kosova po Irák a Afghánistán. Tím se liší od různých herců, jejich diletantských či zkorumpovaných poskoků na ministerstvu i některých vrcholových uniformovaných funkcionářů na generálním štábu. Bohužel někteří či některé z nich se jen třesou na koryta v Bruselu a jsou ochotni za ně zaplatit čímkoli, ctí počínaje a tělem konče. Pravda, tu čest někteří z nich znají jen z doslechu a snaží se ji nalézt v americkém pozadí.

V názoru na agresivitu a nebezpečnost současného, především arabského islámu mohu dát vlasteneckým vojákům jen za pravdu na základě vlastní praxe. Přitom lze předpokládat, že část vojáků si při průzkumu evidentně dělala legraci, například při odpovědích na téma usekávání ruky zlodějům, a jiní pro jistotu ani neřekli plně svůj názor. Pokud by se někteří z nich v české totalitní kavárensko-mediální „demokracii“ oprávněně neobávali mluvit či psát pravdu, lze předpokládat ještě vlastenečtější výsledky. Obecně se mluví o třinácti procentech vojáků tíhnoucích k rasismu, xenofobii a agresivitě, ale negativní vztah k islámu má převážná většina. Poněkud přehnaný je názor na Romy, kteří jsou bohužel převážnou částí společnosti vnímáni především z hlediska té části svojí komunity, jež se zaměřila na sociální parazitování s pomocí různých, spíše ideologických než sociálních neziskovek. Právě ty si na pomáhání a začleňování záměrně nezačlenitelných mastí kapsy na věčné časy z peněz daňových poplatníků jako nejhorší parazité.

Že situace v resortu obrany dlouhodobě za moc nestojí, tomu se nelze divit, protože ryba obvykle smrdí od hlavy. Poslední ministři se ani nenamáhali řešit dlouhodobé problémy. A prokazatelně ani nechtějí.

Ministr Stropnický dostal řadu podnětů a informací, nicméně mu něco takového nevadí. Zde se bezpečnost dlouhodobě neřeší, evidentně záměrně. Takoví mají přímo ochranu ze strany bývalého i současného ministra obrany. Musíme se ptát proč.

Je potěšující, že mnozí vojáci nezradili národ a zdravý rozum pro americké zájmy. Vyskytují se samozřejmě vojáci typu soudruha generála Pavla, který by byl schopen vyrazit pod vlajkou amerického NATO do jaderné války s Ruskem bez ohledu na osud svojí rodné země a jejích obyvatel. Přitom by své trapné vousy ve stylu kozla nebo islámského mullaha nedostal ani do plynové masky. Zato by klidně poslal do uniforem civilisty a vázal vojáky přísahou pro americké NATO. Dobře placené koryto dělá divy a nejen já se dnes stydím za tohoto spolužáka z vojenského gymnázia, který měl kdysi moje sympatie. Zde je třeba zdůraznit a stále připomínat, že spolu s Vladimírem Dlouhým jsou žhavými koni amerických zájmů na post prezidenta naší republiky, tedy vybraní služebníci islamizace a smlouvy TTIP. Jaký je to propastný rozdíl ve srovnání se statečnými vlastenci a důstojníky v záloze Markem Obrtelem nebo Pavlem Skácelem, kteří neztratili čest a zodpovědnost ve vztahu k národu.

Nejdůležitější je, že mnozí vojáci správně vidí nepřítele. Nejsou tupými žoldáky v americkém stylu. Ostatně kdo jiný by měl bránit svůj národ a evropskou civilizaci před ohrožením před primitivismem a islámem než vojáci. Stejně jako kdysi u Thermopyl, Platají, Manzikertu, Lepanta, Vídně i jinde. Nejde pouze o islám jako agresivní ideologii, ale především americké etnicko-sociální inženýrství podporující islamizaci Evropy. To už nevidí jen placení sluhové amerických a islámských zájmů, kteří postrádají argumenty do demokratické diskuse. Proto si zuřivě zakrývají oči a vykřikují nadávky na české patrioty, vlasteneckého prezidenta, Rusko a Čínu, případně se ohánějí (s prominutím) hovny jako svým společným vizuálním i čichovým znakem. A ministrovi obrany stejně jako řadě dalších politiků se útoky hovniválů placených bůhvíkým na prezidenta a vrchního velitele branné moci, trenky nad pražským hradem a krádež státního symbolu zdají být projevem demokracie či recese. Pan ministr Stropnický by měl především zapracovat na nelibě páchnoucím hnojišti zvaném Ministerstvo obrany, za něž zodpovídá, a ne se děsit toho, že čeští vojáci ještě zcela nezblbli. Koryto velvyslance v USA se smluvním platem je ještě daleko a aktuálně bere výplatu z našich daní, nikoli od pana Schapira. Možná by mu zvýšilo akčnost zveřejnění informace, kterou jsem pro něj vypracoval před více než rokem.

Bezpečnostním problémem naší republiky a její armády nejsou naši vojáci nebo jiní evropští vlastenci bojující proti islamizaci, Rusko, případně Čína. Motorem rozvratu bezpečnostní situace a rostoucího ohrožení Evropy je současné americké politické vedení, ale rovněž americká zahraniční politika posledního čtvrtstoletí. Spolu s nimi jejich evropští poskoci, počínaje kancléřkou Merkelovou a vedením EU a konče různými českými hovnivály, aktivisty a neziskovkáři s červenými kartami a trenkami. Podpora teroristů a narkomafiánů v Afghánistánu, rozvrat Balkánu, podpora islamizace Bosny a Kosova, prohrané války v Iráku a Afghánistánu, podpora islamistických teroristů v Libyi a Sýrii, rozvrat Ukrajiny a sebevražedné sankce proti Rusku, smlouva TTIP, Lisabonská smlouva s programem islamizace EURO-MED a především etnicko-sociální inženýrství nazývané multikulturalismus jsou základem smrtelného ohrožení evropské civilizace a evropských obyvatel. Kdo to vše způsobil a kdo může mít z něčeho takového zisk? Samozřejmě politická reprezentace USA a především ti, kteří si ji dosadili podle světovládné a rasistické ideologie etnicko-sociálního inženýrství Thomase Barnetta. To vše se děje ve spolupráci se Saúdskou Arábií a Tureckem, přes nějž jde kradená irácká ropa na světové trhy jako finanční podpora islamistů z ISIL. Je dobře, že to pochopili i mnozí naši vojáci ve službě i v záloze. Takových bychom si měli vážit a já jsem na ně opravdu hrdý. Síla a čest.


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Koller

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…