„Vy mi vlastně říkáte, že jsem hloupá.“ Geislerová musí platit 24 tisíc. A byla poučena

02.11.2021 14:55 | Ze sítí

Herečka Aňa Geislerová je nespokojena s tím, jak s ní jedná společnost innogy, která jí po krachu Bohemia Energy dodává plyn. Na Facebooku, kde si stěžovala, však byla poučena, že její stížnost je nespravedlivá. Podle pracovnice firmy PRE si dodavatelé poslední instance neurčují vysoké ceny jen tak. Ale nemají pro nové zákazníky nakoupeno, a tak musejí kupovat na trhu, kde je teď draho. Prý se ukazuje, že levné není vždy lepší. „Vy mi vlastně říkáte, že jsem hloupá, že jsem chtěla levný plyn,“ reagovala herečka a chtěla, aby paní „vyčkala“.

„Vy mi vlastně říkáte, že jsem hloupá.“ Geislerová musí platit 24 tisíc. A byla poučena
Foto: Repro ČT
Popisek: Herečka Ana Geislerová v Interview ČT24

Jak jsme již informovali, herečku Aňu Geislerovou rozhořčilo, že se s firmou innogy, která jí jako dodavatel poslední instance poskytuje plyn, nemůže spojit telefonicky. „Chci, aby mi někdo zvedl telefon! Chci, aby mi někdo vysvětlil, co ta astronomická čísla mají znamenat a proč je mám dát někomu, kdo nemá ani tu slušnost se mnou mluvit?“ požadovala herečka známá například z historického seriálu Božena. Ve firmě měli prý „proškolit pár operátorů“.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…