„Za Babiše bylo líp!“ Co to visí v ulicích naší země? Už si všimli i v ČT

30.04.2022 12:27 | Ze sítí

Zástupce šéfredaktora zpravodajství České televize František Lutonský na svém twitterovém účtu upozorňuje na billboardy, které se podle něj začaly objevovat po středních Čechách. „Za Babiše bylo líp,“ je podle něj na billboardu.

„Za Babiše bylo líp!“ Co to visí v ulicích naší země? Už si všimli i v ČT
Foto: Screen: twitter
Popisek: U cest se objevují nové billboardy.

„Po středních Čechách se začaly objevovat billboardy se sloganem ‚Za Babiše bylo líp‘,“ uvedl na svém twitterovém účtu zástupce šéfredaktora zpravodajství České televize František Lutonský.

Jednu z reakcí pak uvedla jedna z uživatelek. "Ten stbácký zmetek jako vždy a stále jenom lže,“ poznamenala s odkazem na screen 8 let starého Babišova tweetu, kdy ten upozorňoval, že nikdy nebude kandidovat na prezidenta. Někdejší předseda vlády Andrej Babiš (ANO) však zatím kandidaturu v nadcházejících prezidentských volbách neoznámil, nechává si své rozhodnutí na září.

V současné době je Babiš však velmi výrazným kritikem vlády Petra Fialy (ANO), kdy sice schvaluje pomoc kabinetu ukrajinským uprchlíkům, zároveň však neustále burcuje, aby se nezapomínalo i na české občany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…