„Za Rašína bylo nejlíp!“ kontrují Babišovu kampaň Svobodní

05.06.2022 8:53 | Ze sítí

Poté, co bývalý premiér Andrej Babiš rozjel kampaň, při níž na mnoha billboardech říká lidem, že za jeho vládnutí „bylo líp“, český internet zaplavily nejrůznější parodie či jiná sdělení navazující na expremiérovu kampaň. Pozadu nezůstali ani Svobodní, kteří však v této souvislosti upozornili na řadu svých programových priorit.

„Za Rašína bylo nejlíp!“ kontrují Babišovu kampaň Svobodní
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Svobodných Libor Vondráček

„Lidé se dnes dočtou, za koho bylo prý líp, za koho by mohlo být ještě líp, ale nikdo jim nepoví, kdy bylo nejlíp a zda by mohlo být opět,“ uvedl Libor Vondráček, předseda Svobodných. „Není třeba stále vymýšlet nové předpisy, nové daně a dotace či nové celé centrální řízení. Nejlíp bylo, když jsme měli asi 1000krát méně předpisů než dnes a den daňové svobody byl 19. února, nikoliv 18. června jako letos,“ upozornil Vondráček s tím, že nejlíp bylo zatím tehdy, když jsme byli 8. nejvyspělejší zemí na světě, vyrůstali u nás Baťové a využívali jsme potenciál naší země a českého národa mnohem více než kdykoliv od té doby.

„Nejlíp bylo tehdy, když jsme nikam nejezdili pro instrukce a o bezpečnost naší země se starali naši muži s našimi zbraněmi v rukách,“ narážel na bezpečnostní témata dneška Vondráček. „Z minulosti se toho můžeme hodně naučit! V budoucnosti není stropem našich možností ani Švýcarsko, ve kterém se toho ale můžeme mnoho naučit,“ zdůraznil Vondráček s tím, že Svobodní jsou proti socialismu všech barev, který nikdy nefungoval a nikdy fungovat nebude!


„Za to, co fungovalo a ještě lépe může fungovat i dnes! Za mír! Za svobodu! Za kapitalismus!“ zvolal na závěr Libor Vondráček.

Mgr. Libor Vondráček

  • Svobodní
  • předseda Svobodných
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…