„Zle po 3. dávce.“ Šikanujte neočkované, volal Novotný. Už ví, že to neměl dělat

16.01.2022 20:35 | Ze sítí

„Jsem pro šikanu neočkovaných,“ takové prohlášení dnes učinil na sociální síti starosta pražské městské části Řeporyje Pavel Novotný (ODS). Líbí se mu mimo jiné, že srbská tenisová jednička Novak Djokovič si nakonec nezahraje na Australian Open, de facto právě kvůli chybějící vakcinaci proti covidu-19. „Šikana, vážně? Co kdyby hubený šikanovali tlustý, nebo nekuřáci kuřáky?“ dostalo se Novotnému následně poměrně dost kritiky.

„Zle po 3. dávce.“ Šikanujte neočkované, volal Novotný. Už ví, že to neměl dělat
Foto: AZy
Popisek: Pavel Novotný

„Já jsem pro šikanu neočkovaných. Djokovič krásně trápen, jen houšť. To hloupé právo se neočkovat má být zachováno, ale je zásadní takové lidi terorizovat a dávat jim všemi prostředky najevo, že je jimi po zásluze pohrdáno. Jsem tedy průběhem věci zcela uspokojen,“ poznamenal Novotný.

Anketa

Podporujete vládní návrh, který ve volbách umožní korespondenční hlasování ze zahraničí?

2%
97%
hlasovalo: 34453 lidí

„Pavle, jsi chytrý člověk. Otevři mysl a nedělej tyhle hloupé závěry. Jsem třikrát očkovaný. Třetí dávka mi vyvolala extrémní imunitní reakci, která vyústila ve spuštění dvou závažných onemocnění. Když budu mít štěstí, tak se mi léky a dietou podaří ukočírovat alespoň část... ty a další občané to uhradíte ze svých daní, stejně jako případný přechod do posledního, tj 3. st. ID... očkování ano, ale po klinice, anamnéze aj...,“ píše následně v diskusi jeden z uživatelů.

„Trocha nenávisti o neděli? Jak houšť? Zavírat, střílet? Nebo jen urážet, plivat, izolovat, vokrádat? Ňáký zvířecí jména by nebyly? Kam je šoupnout? Máte už v Řeporyjích ňáký nápravný středisko? Nebo vyvlastnit? Co s nima? To bude chtít ňáký konečný řešení. Let it all hang out!“ píše další. 

A i další z komentářů s Novotným příliš nesouhlasí. „Tohle není dobrý post. Nesouhlas a pohrdání jsou na opačné straně skály. Šikana, vážně? Co kdyby hubený šikanovali tlustý, nebo nekuřáci kuřáky?“ píše uživatelka.

Další uživatel jde s kritikou ještě dál. „Novotný patří a vždy patřil do blázince. Nechápu, jak se s takovým dementem může vůbec někdo bavit a jak může mít funkci starosty. Novotný = blázinec a přes to nejede vlak! Ale on to brzo pozná, že je dement sám...,“ píše. 

„To bych od vás nečekal. Tak debilní názor,“ dodává další.

Ale zpět k srbskému sportovci. Světová tenisová jednička Novak Djokovič prohrál dnes soud o zrušená víza a odpoledne odletěl z Melbourne. Informoval o tom australský ministr pro imigraci Alex Hawke.

Uzavřela se tím desetidenní sága sportovce, který dorazil do Austrálie na turnaj, který má začít v pondělí. Jenže podle australské vlády musel slavný neočkovaný sportovec z kontinentu odjet, aby jeho příklad nepovzbuzoval australské odpůrce očkování.

Soud konstatoval, že nařízení vlády musí dodržovat každý.

„Není úkolem soudu rozhodovat o opodstatněnosti nebo moudrosti rozhodnutí,“ řekl soudce James Allsop. Úplné odůvodnění rozhodnutí soudu bude zveřejněno v nadcházejících dnech, řekl Allsop. Prozradil také, že tříčlenný soudní senát rozhodl jednomyslně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID-19

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…