168 hodin? Vrchol! Advokátka Hamplová jen zírala. Sprosťárny a šikana u Pirátů? V ČT to vidí takto...

28.10.2019 20:41 | Zprávy

Advokátka Jana Zwyrtek Hamplová se tvrdě obula do České televize. Kvůli pořadu 168 hodin Nory Fridrichové. Pokud si advokátka myslela, že všechny pokusy vydávat názorově zabarvené reportáže za nestranné už viděla, prý se spletla. ČT údajně předvedla nový vrchol.

168 hodin? Vrchol! Advokátka Hamplová jen zírala. Sprosťárny a šikana u Pirátů? V ČT to vidí takto...
Foto: archiv J. Zwyrtek Hamplová
Popisek: Advokátka Jana Zwyrtek Hamplová

Fridrichová hned v úvodu reportáže oznámila, že Piráti tzv. perou špinavé prádlo na internetu a hádají se o to, zda šéf jejich poslaneckého klubu Jakub Michálek šikanoval své kolegy, nebo ne. Lidé si tak mohou přečíst, že Michálek je „arogantní a užívá si bossing“. „Já absolutně odmítám, že bych někoho šikanoval nebo tam byl bossing, odmítám. Absolutně tohlecto odmítám,“ poznamenal Michálek v reportáži.

Proti Michálkovi stojí europoslanec a místopředseda strany Mikuláš Peksa, který konstatoval, že buď skončí ve vedení strany Michálek, nebo on.

Marketingový expert Jakub Horák, který pomohl Pirátům do Sněmovny, konstatoval, že k pirátské otevřenosti patří i vulgarity, které si lidé mohli na internetu přečíst. Na veřejnost se dostal i e-mail Pirátky Michaely Krausové, partnerky Jakuba Michálka, která v něm nešetřila svou stranickou kolegyni Janu Koláříkovou.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…