A kdo jiný má být prezident? Luděk Sobota se jasně zastal Miloše Zemana

12.09.2018 11:17

Herec Luděk Sobota se v rozhovoru s moderátorem Lubošem Xaverem Veselým pro server XTV.cz postavil za prezidenta Miloše Zemana. „Kdo jiný byl měl být prezidentem než Zeman?“ zeptal se Sobota.

A kdo jiný má být prezident? Luděk Sobota se jasně zastal Miloše Zemana
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Sobota je držitelem státního vyznamenání, které převzal právě z rukou prezidenta Miloše Zemana. „Mám to v regálu. Velmi si ho moc vážím, ale já na ty ceny moc nejsem,“ sdělil Sobota. „Bylo to milé překvapení,“ dodal s tím, že jej překvapilo, že někteří jedinci, které chtěl Zeman vyznamenat, si cenu nepřevzali. „To mně připadá jako ignoranství. Dostat vyznamenání od prezidenta republiky, to už něco znamená,“ sdělil. 

Původní text ZDE

„Někteří měli kecy, že si to nezasloužím, ale to nesmí člověk v téhle zvláštní situaci brát v úvahu,“ dodal také Sobota. Zemana pak vnímá pozitivně. O politice se však příliš bavit nechtěl, nemá to rád. „Myslím si, že komikovi to nepřísluší, ta politika,“ sdělil Sobota. 

Obavy z narušené demokracie považuje za bláboly. „Drahoše neznám, vůbec. Zemana zná přece každý, jak se vyjadřuje. On se někdy vyjadřuje příliš přímo,“ poznamenal také Sobota. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…