A o čem se po dnešních Otázkách bude hovořit? O tom, jak Moravce vyhnali ze studia

29.11.2015 14:39

Rozhozený Václav Moravec, tedy takový, jak ho neznáme. Kuriózní chvilku zažil v neděli ve svém pořadu Václav Moravec a jeho dva hosté, ekonomové Jan Švejnar a Pavel Kysilka. Otázky totiž narušil automatický systém provádějící test evakuačního systému.

A o čem se po dnešních Otázkách bude hovořit? O tom, jak Moravce vyhnali ze studia
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátor Otázek Václav Moravec

Zrovna se řešily ekonomické dopady migrace, když se ve studiu ozvalo hlasité pípání a kupodivu, na české veřejnoprávní televizi, hlášení v anglickém jazyce „Attention please, this is test of evacuation system“, znamenající „Pozor, probíhá test evakuačního systému“.

Zprvu se celé trio očividně leklo, ale ve chvíli, kdy si všichni uvědomili, že se až zas tak nic vážného neděje, pokračovali v diskusi dále. Moravec, který se společně s hosty marně pokoušel hlášení přehlušit, se ještě několik minut pokoušel diskusi vést.

Až po šesti minutách, kdy hluk nepřestával, ba naopak se spíše zvyšoval, se moderátor, kterého už téměř nebylo slyšet, omluvil za technickou poruchu a Česká televize místo Otázek Václava Moravce zařadila půlhodinové zpravodajství z regionů.

Moravec ještě několik vteřin před nucenou pauzou zavtipkoval: „Ukazuje se, že je potřeba evakuovat nejenom Žižkovskou věž, ale i celou Evropu,“ a pak už jen upozornil, že se omlouvá za technické problémy.

Při pokračování pořadu po třinácté hodině oblíbený moderátor vysvětlil, že porucha byla na elektroinstalaci a pokračoval druhou částí, už s novými hosty.

reklama

autor: jzd

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…