A teď už jdeme do finále. Závěr kampaně ČSSD organizuje slavný muzikálový producent

24.09.2021 22:03

Sociální demokracii, která se potácí na hraně vstupu do Poslanecké sněmovny, se bude snažit v závěru pomoci muzikálový producent Oldřich Lichtenberg. Ten už ČSSD měl pomáhat před loňskými krajskými volbami, ale krátce před nimi se se stranou rozkmotřil. Píše to server Seznam Zprávy.

A teď už jdeme do finále. Závěr kampaně ČSSD organizuje slavný muzikálový producent
Foto: ČSSD
Popisek: ČSSD

ČSSD svou závěrečnou část kampaně zahájí zítra na brněnském výstavišti. Podle všeho právě tuto akci, s názvem „Jdeme do finále“, připravil staronový poradce strany Oldřich Lichtenberg. Ten měl straně pomáhat i vloni před krajskými volbami, pohádal se však tehdy s ministrem kultury Lubomírem Zaorálkem o podobě záchranného balíčku pro kulturu a bouchl za sebou dveřmi.

Lichtenberg nyní tvrdí, že se pro stranu angažuje jen v omezené míře. „A opravdu jen pro pana místopředsedu vlády, byť jsem se zařekl, že už to dělat nebudu,“ poznamenal Lichtenberg, který pomůže se startem kampaně a udělá také dva emotivnější spoty pro to, aby ČSSD posunuly k lepšímu výsledku.

ČSSD by se měla na zítřejším zahájení představit jako strana s nadhledem, moderností, humorem a jednotou, nabízející věrohodné řešení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…