ABL se změnou jména neočistí, myslí si Vaše Věc

18.03.2012 13:58

Petr Duchoslav z webu Jiřího Paroubka VašeVěc.cz komentuje fakt, že se bezpečností agentura ABL přejmenovala na Mark2 Corporation. Nevěří, že by to znamenalo jakoukoli změnu ve fungování firmy.

ABL se změnou jména neočistí, myslí si Vaše Věc
Foto: Hans Štembera
Popisek: ABL

„Důvod přejmenování společnosti a snaha zamést po sobě stopy je více než zřejmá. V současné době probíhá ostře sledovaný proces s V. Bártou, který je obviněn z uplácení J. Škárky a K. Kočí, aby byli zakladateli Věcí veřejných a skutečnému vůdci této strany loajální. To značku ABL ještě více kompromituje,“ píše Duchoslav.

Špinavé praktiky ABL ve vedení státu

Podle něj je důležité, abychom se ABL zbavili úplně, ne jen naoko. „ABL se po parlamentních volbách v roce 2010 doslova rozlezla do nejvyšších úřadů státní správy, ministerstev, kam si každý ministr delegovaný za VV přivedl své náměstky. Hrozilo tak (a stále hrozí, pokud budou VV ve vládě) přenesení špinavých praktik ,,bývalé" ABL do státního aparátu,“ myslí si autor.

Podle Duchoslava se, pokud bude Bárta uznán vinným, ukáže, že lidé nemají věřit marketingovým projektům. „Laciné snaze vedení nyní již Mark2 Corporation očistit své jméno nevěřím. Už z toho důvodu, že ,,otec - zakladatel" V. Bárta si ve firmě uchoval svůj vliv, kterého se vzdal jen naoko. To musí být každému jasné,“ tvrdí komentátor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …