Absurdní svinstvo, řekl Babišův Zlatuška ke kauze trenéra Vladimíra Růžičky. Neodvolávejte ho, vyzval poslanec-sportovec

15.04.2015 14:01

Jaký máte názor na kauzu s Vladimírem Růžičkou, zeptal se čtenář, který se podepsal jako René, hned několika politiků, kteří mají své profily na serveru ParlamentníListy.cz.

Absurdní svinstvo, řekl Babišův Zlatuška ke kauze trenéra Vladimíra Růžičky. Neodvolávejte ho, vyzval poslanec-sportovec
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Vladimír Růžička, český hokejový trenér a bývalý hokejový útočník

Poslanec František Vácha (nestraník) odpověděl, že nemá dostatek informací, aby mohl celou kauzu posoudit. „To by měl udělat nezávislý soud. Do té doby ctím presumpci neviny,“ prohlásil s tím, že v minulosti jsme byli svědky mnoha kauz, které byly uměle vykonstruovány nebo přímo připraveny, aby někoho zdiskreditovaly a poškodily. Ale současně i řady opravdových korupčních skandálů. „Nelze proto soudit na základě několika článků v médiích,“ dodal Vácha.

Celé znění otázky i odpovědi najdete ZDE

Poslanec hnutí Úsvit a sportovní trenér Augustin Karel Andrle Sylor poukázal na to, že hokejový svaz dal trenérovi Růžičkovi důvěru i v průběhu diskutované aféry. „Já si osobně myslím, že se na něho musíme dívat jako na člověka, který je až do vyšetření celé kauzy bez viny,“ uvedl.

Přihlížet je také nutné k tomu, že se blíží mistrovství světa v hokeji, které se bude konat v Praze. „Tak narychlo měnit zatím nevinného trenéra by byla chyba,“ podotkl.

Celé znění otázky a odpovědi najdete ZDE

Poslanec hnutí ANO Jiří Zlatuška označil celou kauzu za „absurdní svinstvo“. V něm příliš nerozlišuje mezi platícím a inkasujícím. „Oba kazí pověst sportu a karikují, co by měl sport zejména pro mladé znamenat,“ uvedl Zlatuška.

Celé znění otázky a odpovědi je ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…