Adam Vojtěch velvyslancem: Šándor vyklopil zdrcující věc

25.01.2021 14:26

Bezpečnostní expert generál Andor Šándor ironicky komentuje zprávy, že exministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) opustí politiku a vrhne se na dráhu velvyslance. „Politická trafika pro 34letého kluka. Když se jeden umí ohýbat, jak druhý píská, pak se ohne i normální zvyklost v diplomacii,“ hodnotí Vojtěchovy diplomatické schopnosti Šándor.

Adam Vojtěch velvyslancem: Šándor vyklopil zdrcující věc
Foto: Repro XTV
Popisek: Bezpečnostní expert, generál v záloze Andor Šándor

„Exministr Vojtěch skončí v politice. Vyhlíží post velvyslance ve šťastné zemi. Má jít prý o Finsko. Politická trafika pro 34letého kluka. Když se jeden umí ohýbat, jak druhý píská, pak se ohne i normální zvyklost v diplomacii,“ píše Šándor na svém facebooku.

Anketa

Přímo na covid v Česku zemřela zhruba 1/3 lidí, kteří jsou uváděni jako oběti, uvedl ministr Blatný. Měl to říkat?

93%
7%
hlasovalo: 7384 lidí

Mezi mnoha reakcemi se pod jeho příspěvkem několikrát objevilo srovnání s kariérou Martina Stropnického, bývalého místopředsedy hnutí ANO. „Když může být velvyslancem herec, proč ne zpěvák?“ ptal se jeden z komentujících.

„Vzhledem k reakcím, že Martin Stropnický jako herec, může být velvyslancem v Izraeli, mi dovolte uvést: On byl předtím ministrem kultury, zahraničí, obrany, velvyslancem v Portugalsku, Itálii a ve Vatikánu,“ reagoval generál v záloze Šándor a dodal, že Stropnický podle něj patří mezi dobré diplomaty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…