Aktivista Janda oslavil 40. rozhovor Zemana pro PL. A to následně

03.07.2017 13:30

Zástupce lobbistického spolku Evropské hodnoty Jakub Janda se ve svém příspěvku na facebookovém profilu obul do serveru ParlamentníListy.cz a prezidenta Miloše Zemana.

Aktivista Janda oslavil 40. rozhovor Zemana pro PL. A to následně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jakub Janda, aktivista z lobbistického spolku Evropské hodnoty

„Rezident Zeman dal ‚Parlamentním‘ listům jubilejní čtyřicátý rozhovor,“ zkonstatoval Janda. Podle něj lze aktivity trojských koní Moskvy shrnout jednoduše. 

„Opakování pozic Kremlu v národním jazyce (např. obhajoba agresivních kroků Moskvy na Ukrajině a v Sýrii). Šíření a prosazování pozice Ruské federace na mezinárodním poli (např. popírání ruské účasti na Ukrajině během summitu NATO). Podpora domácích extremistů a konspirátorů tak, že jim vysoce postavená postava poskytuje legitimitu a oni tak pozice Moskvy šíří o to výrazněji (např. Zeman – Klub českého pohraničí, PL, HlavneSpravy.sk),“ zmínil Janda. 

Dalšími aktivitami jsou podle něj dobrovolná a systematická účast v domácí ruské propagandě tak, aby se vytvořil dojem, že Putin má v Evropě významného přítele a spojence. „Například Zeman je po Merkelové druhým nejcitovanějším evropským lídrem v ruských médiích – vzhledem k velikosti zemí, které reprezentují, poskytování rozhovorů ruským pseudomédiím,“ zmínil Janda.

Poslední aktivitou je pak dle Jandy podpora a prosazování zahraničněpolitických zájmů Ruské federace – například opakované prosazování referenda o vystoupení ČR z EU," řekl.

„Všech pět aktivit Nejedlého podřízený vykonává, investice se vyplácí. Rezident Zeman systematicky pracuje pro zahraničněpolitické zájmy Kremlu,“ uzavřel Janda.

Celý příspěvek Jakuba Jandy: 

Rezident Zeman dal "Parlamentním" listům jubilejní čtyřicátý rozhovor.

Aktivity trojských koní Moskvy lze shrnout jednoduše:

1) opakování pozic Kremlu v národním jazyce (např. obhajoba agresivních kroků Moskvy na Ukrajině a v Sýrii)

2) šíření a prosazování pozice Ruské federace na mezinárodním poli (např. popírání ruské účasti na Ukrajině během summitu NATO)

3) podpora domácích extremistů a konspirátorů tak, že jim vysoce postavená postava poskytuje legitimitu a oni tak pozice Moskvy šíří o to výrazněji (např. Zeman - Klub českého pohraničí, PL, HlavneSpravy.sk)

4) dobrovolná a systematická účast v domácí ruské propagandě tak, aby se vytvořil dojem, že Putin má v Evropě významného přítele a spojence (např. Zeman je po Merkelové druhým nejcitovanějším evropským lídrem v ruských médiích - vzhledem k velikosti zemí, které reprezentují, poskytování rozhovorů ruským pseudomédiím)

5) podpora a prosazování zahraničně-politckých zájmů Ruské federace (např. opakované prosazování referenda o vystoupení ČR z EU)

Všech pět aktivit Nejedlého podřízený vykonává, investice se vyplácí. Rezident Zeman systematicky pracuje pro zahraničně-politické zájmy Kremlu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…