Aktivista zuří: Miloši Zemane, jste nepřítelem demokracie a já udělám vše pro to, aby...

13.04.2016 16:40

Aktivista Jan Vrobel se na sociálních sítích opět ostře pustil do prezidenta Miloše Zemana. Je to podle něj velitel policie, prezident lži a nenávisti a jediné, co mu brání v tom, aby se stal diktátorem, je Ústava ČR. Dokonce si i vzpomněl na to, jak prezident vrávoral u korunovačních klenotů.

Aktivista zuří: Miloši Zemane, jste nepřítelem demokracie a já udělám vše pro to, aby...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident republiky Miloš Zeman

„Prohlašuji, že pokud jde o mě, jediné, co Milošovi Zemanovi brání v tom se zcela chovat jako odporný diktátor, je ústava ČR a stále rostoucí společenský tlak,“ míní Jan Vrobel v nejstarším ze své nové série nenávistných statusů adresovaných prezidentu Zemanovi.

Bez ústavy a lidí, jako je Vrobel sám, by totiž Zeman již dávno byl diktátorem. „Miloš Zeman zastane jednou v českých dějinách místo po boku Klementa Gottwalda, člověka, co radějí kolaboroval s nepřátelskými mocnostmi, než aby hájil zájmy a svobody občanů své země,“ prorokoval Vrobel a zařekl se, že udělá vše pro to, aby se o Zemanovi jednou mluvilo jako o nepříteli demokracie.

„Všimli jste si doufám, že Miloš Zeman velí policii. Že na to Chovanec s Tuhým jen blbě čumí. Že Zeman s Babišem už vyrazili do předvolebního boje a koncentrují moc, kterou se neštítí využít represivně a především protiústavně,“ apeloval na facebookovou veřejnost Vrobel a vyzýval k demonstracím a k podávání žalob, které jsou podle něj jedinou cestou, „jak zbavit republiku tohoto hnusného despotického moru“.

„Zemanova identifikace s metodami KGB je tak očividná, že je mi osobně absolutně jedno, jak to ten člověk má. Podle činů poznáte je. A my vidíme, co činí,“ napsal.

Na závěr v dalším statusu ještě připomněl, jak prezident „lži a nenávisti a sluha orientálních diktátorů“ vrávoral nad korunovačními klenoty během inaugurace. Tehdy „málem pozvracel české korunovační klenoty, insignie vlády a moci českých králů“.  

Jednotlivé Vrobelovy statusy od nejstaršího po nejnovější:

Prohlašuji, že pokud jde o mě, jediné, co Milošovi Zemanovi brání v tom se zcela chovat jako odporný diktátor, je ústava ČR a stále rostoucí společenský tlak. Nebýt těchto věcí, tu normalizaci zde již máme, z jeho vůle a s ním v čele. Miloš Zeman zastane jednou v českých dějinách místo po boku Klementa Gottwalda, člověka, co raději kolaboroval s nepřátelskými mocnostmi, než aby hájil zájmy a svobody občanů své země.

Miloši Zemane, vy jste nepřítel demokracie a já udělám vše proto, aby tak na vás jednou bylo nahlíženo.

Všimli jste si doufám, že Miloš Zeman velí policii. Že na to Chovanec s Tuhým jen blbě čumí. Že Zeman s Babišem už vyrazili do předvolebního boje a koncentrují moc, kterou se neštítí využít represivně a především protiústavně. Důsledný výkon občanských práv (klidně i trvalou demonstrací na Hradčanském náměstí + studentskými stávkami) a boj právními prostředky (žaloby na stát, správní žaloby) jsou dle mého názoru jediná cesta, jak zbavit republiku tohoto hnusného despotického moru. Zemanova identifikace s metodami KGB je tak očividná, že je mi osobně absolutně jedno, jak to ten člověk má. Podle činů poznáte je. A my vidíme, co činí.

Ještě bych rád připomenul, že Miloš Zeman, prezident lži a nenávisti a sluha orientálních diktátorů, během své inaugurace otevírající cestu k znesvěcení české státnosti a těžko napravitelnému zostuzení ústavních orgánů této země, málem pozvracel české korunovační klenoty, insignie vlády a moci českých králů.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…