Ale to není podvod! uklidňuje diváky CNN. Vede Trump, ale...

04.11.2020 5:40

Ve Spojených státech se sčítají hlasy voličů. Obhájí Donald Trump svůj mandát, nebo ho vystřídá Joe Biden? V tuto chvíli není nic jistého. Americká zpravodajská stanice CNN upozorňuje, že se možná bude muset čekat na započítání korespondenčních hlasů, a to může trvat několik dní. CNN v této souvislosti zdůrazňuje, že čekat na sečtení hlasů několik dní je v pořádku a v žádném případě nejde o znak nějakého volebního podvodu. Průběžné výsledky vypadají drtivě pro Trumpa, liberálně orientovaná stanice tedy diváky uklidňuje, že hlasy zaslané poštou situací ještě výrazně zahýbou.

Ale to není podvod! uklidňuje diváky CNN. Vede Trump, ale...
Foto: Repro Youtube
Popisek: Prezidentští kandidáti Donald Trump a Joe Biden

Kdo v roce 2020 vyhraje prezidentské volby v USA? Podle CNN stále není jasné, zda obhájí republikán Donald Trump, nebo ho v Bílém domě vystřídá demokrat Joe Biden. Biden má v tuto chvíli k Bílému domu o něco blíž, ale prozatím nemá ani jeden z kandidátů nic jistého.

Anketa

Kdo nakonec urve vítězství v amerických prezidentských volbách?

13%
hlasovalo: 4499 lidí

Americká zpravodajská stanice CNN upozorňuje, že se bude muset čekat na započtení hlasů zaslaných před 4. listopadem poštou. A to může trvat ještě několik dní po oficiálním uzavření volebních místností, protože kupříkladu v Pensylvánii se může počítat dlouho. S předstihem či poštou odevzdalo svůj hlas přes 100 milionů voličů. To mimo jiné naznačuje, že by konečná volební účast mohla být velmi vysoká. Nejvyšší za posledních mnoho desítek let.

Úřady upozorňují, že sčítání korespondenčních hlasů může kupříkladu ve městě Milwaukee ve státě Wisconsin trvat ještě mnoho hodin a protáhnout se daleko za volební den.

VÝSLEDKY  PODROBNĚ SLEDUJEME ZDE.

Ani zdaleka se neblížíme k cíli,“ upozornil John King ze CNN.

CNN v této souvislosti zdůrazňuje, že vyčkat na sečtení korespondenčních hlasů je naprosto v pořádku a v žádném případě to nelze chápat tak, že by se snad rýsoval nějaký volební podvod. Zpravodajská stanice také upozornila, že korespondenční hlasy, jejichž vliv se může projevit až časem, mohou nakonec pomoci spíše Joeu Bidenovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…