Americký novinář se pustil do rozplétání vazeb kolem kauzy bytů OKD

27.08.2015 17:10

Erik Best se na webu Final Word dnes pustil do krátkého rozboru kauzy bytů OKD a lidí, kteří se kolem ní nějak pohybují. Bakala skončil, Babišovi se dál daří, Zeman kamarádí s Krúpou a ten zas vyhrožuje Sobotkovi.

Americký novinář se pustil do rozplétání vazeb kolem kauzy bytů OKD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Erik Best

„Pověst Zdeňka Bakaly je v troskách,“ píše Best a dodává, že zbytek se rozprodá. „Jak dlouho vydrží politici kopat do mrtvoly?“ ptá se.

Babiš pravděpodobně ještě chvíli ano. Tomu se totiž „daří hodně vytřískat z kritiky vládního rozhodnutí koupit od Bakaly pozemky na průmyslovou zónu“, i když byl na začátku pro.

Do toho se Zeman schází s Pavolem Krúpou, který se v současnosti snaží pomoci nájemníkům bytů OKD. A v tom má Zemanovu plnou podporu.

„V dopise Sobotkovi Krúpa píše, že pokud premiér nevyvine v záležitosti OKD aktivitu, měl by odstoupit,“ píše Best a následně si pokládá důležitou otázku. „Když Zeman vyjádřil Krúpovi podporu, připojil se i k tomuto ultimátu? I tak se to dá číst.“

reklama

autor: spa

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…