Astrolog Baudyš děsí těmito slovy: Západ si platí teroristy. Možná i ta krvavá videa jsou...

02.08.2015 8:58

Astrolog Antonín Baudyš mladší se rozepsal o Islámském státu. Kladl si otázku, kde berou vraždící radikálové peníze. Dospívá k tomu, že si je platí Západ, aby skrze zbrojní průmysl mohl zahojit své banky. Prý si možná dokonce platí krvavá videa, která později sledujeme na internetu.

Astrolog Baudyš děsí těmito slovy: Západ si platí teroristy. Možná i ta krvavá videa jsou...
Foto: wikipedia
Popisek: Vlajka Islámského státu

„Příběh s tzv. Islámským státem je od okamžiku svého vzniku tak moc podezřelý, že mi každá další informace jen potvrzuje můj počáteční dojem. Že máme co do činění s divadlem pro veřejnost. Veřejnost více méně akceptovala divadla předchozí, jako bylo jedenácté září, mýtus al-Kaídy, Breivik, mýtus zlého Saddáma či zlého Putina. Není důvod, proč by se tento příběh al-Kaídy nemohl po čase úspěšně recyklovat,“ píše hned v úvodu astrolog.

Naráží tím na skutečnost, že si Spojené státy platily síť islámských bojovníků, kteří v osmdesátých letech minulého století bojovali se Sovětským svazem v Afghánistánu. Tehdy tito lidé skutečně napomohli rozkladu komunistické mocnosti. Kontakty ale nebyly zapomenuty a o několik desítek let později jsou bojovníci ze stejné sítě využiti k rozvratu v Sýrii a Libyi. Právě tento rozvrat napomohl zrodu Islámského státu a notný díl viny na tom má právě Západ.  Podle astrologa právě západní politici stojí o to, aby Islámský stát šířil děs a hrůzu, protože na to lidé zareagují tím, že dají svým politikům více moci k vojenskému zásahu v regionu. Nelze prý dokonce vyloučit, že si vlastně platíme videa s brutálními popravami, která následně můžeme sledovat na internetu.

„Cílem Islámského státu může být klidně Evropa, tváří v tvář demografickému vývoji. Například Bosna přestává být pomalu bezpečná. Ale stejně velká je touha Západu v posilování vojenského a zbrojního rozpočtu. Protože vojenská výroba posiluje domácí ekonomiku a především hojí banky z jejich nesplacených úvěrů. Což však neplatí, pokud není zrovna k mání žádný nepřítel. A tak nepřítele klidně i zaplatíme, abychom nějakého měli. Autor výbuchu v turistickém letovisku v Tunisu je znám. Kazatel Hania al-Siba. Žije už 15 let poklidně v Londýně z britských sociálních dávek. A britské úřady se tváří, že to je tak v pořádku. Jistě, vždyť nepřítele koncerny potřebují, protože bez něho by jejich byznys vyschl,“ pokračuje v popisu situace.

Pokud chceme, aby Islámský stát padl, Západ ho musí přestat podporovat, média musí přestat šířit jeho strašlivý obraz a my se podle Baudyše musíme odklonit od politiky USA. Islám se dřív či později zhroutí sám. Baudyš má totiž za to, že je to „debilní náboženství“, které zanikne stejně, jako zanikla už mnohá jiná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…