Autor písně „Ruský šváb“ promluvil ze Šafrova webu k Zemanovi: Chyběla vám tam už jen fotka Putina

17.11.2015 20:37

Spolupracovník Svobodného fóra poslal ironický vzkaz prezidentu Zemanovi. Mluvil v něm o kavárenském slizu a obrovské škodě, že na pódiu nebyla veliká fotka ruského prezidenta Vladimira Putina, nebo aspoň Andreje Babiše (ANO). Alespoň, že ti studenti dostali „na frak“.

Autor písně „Ruský šváb“ promluvil ze Šafrova webu k Zemanovi: Chyběla vám tam už jen fotka Putina
Foto: Radim Panenka
Popisek: Diváci projevu prezidenta republiky na Albertově

„Vážený pane prezidente, drahý pane docente Konvičko, milí soukmenovci, kavárenský slize.“ Těmito slovy zahájil svůj video vzkaz prezidentovi a spol. spolupracovník Svobodného fóra a video-komentátor Quido Czerny. Jinak též zpěvák, proslavený písní se zemitým refrénem "Náš prezident je ruský šváb". Tu s oblibou doporučuje například Jan Rejžek.

Poslechněte si "Ruského švába"

Další slova vůči prezidentovi tak vstřícná nebyla.Z úst komentátora zaznělo, že čím víc jsou lidé vzdělaní, tím víc prezidentovy názory odmítají. Leč, naděje umírá poslední, jeden akademik – docent Konvička, entomolog – už na prezidentově straně stojí. Mimo toho, že je to expert na hmyz, je také expertem na islám. Ale co, když někdo rozezná kusadla od makadel, podle autora rozezná možná i sunnity od šíitů.

Celý vzkaz najdete zde

Za pozornost nestojí ani to, že pan Konvička mluvil o muslimech a mletí masokostní moučky. Jen detail. Jde jen o zemitý humor, ve kterém se Zeman a Konvička setkávají. Jen je škoda, že pánové Zeman a Konvička nestáli vedle sebe a nedrželi se za ruce. „Rozhodně chyběla vzadu, tam, jak byl ten pěkný nápis ‚Podporujeme prezidenta Zemana‘, tak tam mi chyběla fotka prezidenta Putina,“ doplňuje v ironickém duchu autor.

Chyběl mu tam také pan Babiš, ale i tak dostali havlisté tvrdou ránu. A ještě právě na Albertově. Je prý dobře, že tam prezidentova ochranka nepustila studenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…